luni, 31 iulie 2017

Află care sunt cele mai răzbunătoare zodii!

 
Te-ai întrebat vreodată cum se răzbună nativii fiecărei zodii când sunt provocați? Află care sunt zodiile gata să sară la atac și care mocnesc în interior o pedeapsă ușoară, dar pe termen lung.

Berbec

 
Ajutat de Marte,care este un conducător războinic,berbecul nu lasă nimic la voia întâmplării. Temperamentul exploziv îl determină să reacționeze rapid la orice atac,fie că o face verbal sau fizic.
 

Taur

 
Nativul acestei zodii se vrea a fi un pacifist și preferă să aplaneze conflictele. Ține mult la oameni și le acordă credit,dar când aceștia îi trădează încrederea taurul nu se mai uită înapoi.
 
Răzbunarea e dulce și pedeapsa e grea. Folosește cuvintele și ignorața.
 

Gemeni

 
Cu ei nu știi niciodată. Răzbunarea poate fi pentru ei cea mai mare satisfacție de moment sau poate fi,după vorba din popor,frecție la piciorul de lemn.
 
Personalitatea duală a gemenilor îi face să fie imprevizibili în situații care cer răzbunarea lor. Astfel,ei pot să reacționeze violent,dacă simt nevoia,sau pur și simplu pot să rămână impasibili.
 

Rac

 
Nativul acestei zodii este considerat a fi unul din posibilii cei mai răzbunători dintre toate semnele astrale. Acesta se transformă din omul cel mai adorabil și cel mai iubitor în cel mai nemilos și necruțător călău.
 
Problema la raci este tendința de izolare și de a nu comunica,astfel că ajungi să nu te afecteze răzbunarea lor,ci faptul că nu știi de ce o fac.
 

Leul

 
Leul este mai presus de toate mândru și demn. Dacă rănești aceste puncte-cheie,poți fi sigur de răzbunarea nativului acestei zodii.
 
Doar roagă-te ca pedeapsa să fie una de scurtă durată,cu atât mai mult cu cât răzbunarea leului seamănă cu un tsunami. Partea bună este că leul,în final,poate să și ierte.
 

Fecioara

 
Răzbunarea fecioarei nu este chiar atât de grea. Nu te va agresa verbal și nici fizic,ca să nu mai vorbim că pedeapsa nu va dura mult. De ce? Pentru că din acel moment pentru fecioară nu mai exiști,prin urmare de ce să își piardă timpul cu tine.
 
În plus,fecioara suferă de sindromul demnității,deci nu va apela la o răzbunare cu circ. Cert e că nu o vei uita niciodată.
 

Balanța

 
Balanța este un semn al justiției. Va prefera să plătească un rău făcut propriei persoană în aceeași monedă.
 
Chiar dacă este cunoscută că face tot posibilul să aplaneze orice conflict,când îi sunt rănite sentimentele se răzbună.
 

Scorpionul

 
Dacă ai făcut ceva care îi poate stârni dorința de răzbunare scorpionului,ia în calcul mutatul din locuință și chiar din oraș.
 
Mai în glumă,mai în serios,răzbunarea scorpionului poate fi un film despre tortură psihică și fizică,cu final neașteptat,dar cu siguranță nu unul fericit. Culmea,nici chiar pentru scorpion.
 

Săgetator

 
Cu săgetătorul ai mai multe șanse să depășești răzbunarea sa fără prea multe răni interioare și scandal. Vestea și mai bună este că nativii acestei zodii nu iau lucrurile personal prea ușor,deci nu îi vor atinge micile șicane.
 
Plus că săgetătorul uită și iartă la un moment dat.
 

Capricorn

 
Dacă un capricorn,fie el femeie sau bărbat,decide să se răzbune pune la cale un plan de atac metodic și cu minimă implicare emoțională.
 
Aceasta din urmă este necesară pentru decizia finală,când strategia de răzbunare este aproape gata. El nu stă la discuții,dacă ai greșit,trebuie să plătești. Și nu oricum,ci astfel încât să regreți și să-ți dorești din toată inima să nu mai faci ce ai făcut.
 

Vărsător

 
Nativul acestei zodii nu se lasă prins în capcana răzbunării. Va încerca din răsputeri să nu dea curs dorinței de a face pe cineva să plătească.
 
De asemenea,se va distanța emoțional de conflict și de cel care l-a provocat. Dacă nici așa nu se „stinge“ problema,vărsătorul se vede nevoie să „șteargă“ din memorie vinovatul.
 

Pești

 
Poate nu ai observat dar peștii,uneori atât de prietenoși și drăguți,se pot transforma cu ușurință în pești răpitori sau chiar în piranha,dacă situația o cere.
 
La fel ca celelalte semne de apă,cum sunt racul și scorpionul,viața lor se desfășoară cu sentimentele activate. Dacă ai rănit un nativ din zodia pești,pregătește-te s-o iei la fugă. Reacționează instinctiv și uneori violent,dar preferă cuvintele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu