vineri, 28 iulie 2017

Lucian Micu încurajează performanța în educație; trei elevi, cu 10 la Evaluarea Națională, vor primi premii în bani

Lucian Micu încurajează performanța în educație; trei elevi, cu 10 la Evaluarea Națională, vor primi premii în bani

primarie performantaLa examenul de Evaluare Națională 2017 pentru absolvenții claselor a VIII-a, nouă elevi din judeţul Neamţ au obţinut media 10, elevii reuşind note maxime atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică.
Dintre aceștia, trei elevi sunt din municipiul Roman: Băltoi Teodor Ioan de la Colegiul Național „Roman Vodă” Roman, Grumezescu Ioana Ilinca de la Colegiul Național „Roman Vodă” Roman și Leancă Ioana Ana Maria de la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Roman.
Administrația publică locală susţine şi încurajează performanţa în educație
și dorește să răsplătească munca şi rezultatele excepționale obţinute de elevii romașcani la examenul de Evaluare Naţională 2017.
Astfel, la ședința CL Roman de luni, 31 iulie, pe ordinea de zi va fi un proiect de hotărâre inițiat de primarul Lucian Micu prin care se propune acordarea a trei premii în bani elevilor care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională.
Va reprezenta o prioritate pentru mine să susțin și să încurajez performanța în educație. Prin urmare, propun domnilor consilieri să aprobe acordarea unui premiu în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare elev romașcan care a obținut media 10 la Evaluarea Națională 2017, suma totală necesară a fi alocată din bugetul local fiind de 3.000 de lei”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu