duminică, 30 iulie 2017

Sute de romașcani au fost prezenți în Ștrandul Roman ca să vadă mașinile tunate. Manifestarea continuă și duminică

Sute de romașcani au fost prezenți în Ștrandul Roman ca să vadă mașinile tunate. Manifestarea continuă și duminică

tuning fest 4Conform organizatorului manifestării, sâmbătă 29 iulie, în Ștrandul Roman au fost prezenți în jur de 1.000 de romașcani care au dorit să vadă mașinile tunate reunite în cadrul manifestării TUNING FEST Roman 2017.
tuning fest 1Au venit la Roman, răspunzând invitației organizatorilor, peste 120 de proprietari de mașini din toată țara, mașini care aveau modificări la instalațiile de sunet sau la motoare și design.tuning fest 3
Roșca Alin Cristofor, președintele ACS Auto Customs, organizatorul manifestării, a precizat că romașcanii și nu numai vor putea să vadă mașini tunate profesional, activitatea desfășurându-se pe mai multe secțiuni; aspect exterior, aspect interior, dotări, etc.
Expoziția va fi deschisă între orele 10.00 și 22.00, competiția audio se va desfășura sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 17.00, premierea fiind programată pentru data de 30 iulie.
CSM Roman va pune la dispoziția organizatorilor spațiul de desfășurare a evenimentului și va oferi participanților 100 de carduri de acces gratuit la bazinele din Ștrand, pentru a promova acest obiectiv și către cei care vin din alte orașe.
tuning fest 2„Le uram tuturor participantilor si vizitatorilor din alte orase drumuri bune fara incidente neplacute .
Va asteptam cu drag la Strandul Municipal Roman cu distractie, voie buna si nu in ultimul rand masini frumoase. Vă asigurăm că începând cu acest an manifestarea va avea loc la Roman”, a precizat Roșca Alin Cristofor, președintele ACS Auto Customs, organizatorul activității.
Sâmbătă, 29 iulie, a fost prezent la expoziția de mașini tunate și deputatul Laurențiu Leoreanu împreună cu membrii PNL Roman și consilieri locali.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu