joi, 27 iulie 2017

PROBLEMA HIPERTENSIUNII ȘI A SALTURILOR HIPERTENSIVE VA RĂMÂNE ÎN TRECUT!

PROBLEMA HIPERTENSIUNII ȘI A SALTURILOR HIPERTENSIVE VA RĂMÂNE ÎN TRECUT!

Hipertensiunea arterială este o afecțiune des întâlnită care are consecințe grave. Se cunoaște că peste un miliard de oameni suferă de această afecțiune în întreaga lume. Aproape jumătate dintre europeni sunt hipertensivi! Mai grav este faptul că majoritatea persoanelor afectate nu știu că sunt bolnave, își ignoră afecțiunea, sau urmează un tratament ineficient. În fiecare an mor prin infarct miocardic 1,97 milioane de europeni și alți 1,24 milioane prin accidente vasculare cerebrale. Principalul vinovat este hipertensiunea arterială!

Dr. Oprea
Fitoterapeut. Doctor in științe medicale. Specialist în terapii complementare. Competență în ecografie cardiacă. Cu o experiență profesională și de studiu acumulată atât în centre universitare din România, cât și din străinătate. Membru al asociațiilor profesionale de profil.
Experiența acumulată în domeniu - 21 de ani.

Despre problemă:
Nu este nici un secret faptul că bolile cardiovasculare sunt un lider mondial în numărul de decese. Hipertensiunea apare ca fiind cauza principală a atacurilor de cord și accidentelor vasculare cerebrale, care sunt înregistrate ca boli cardiovasculare. Desigur, alte boli la fel afectează negativ starea organismului, dar hipertensiunea cu valoril crescute ale presiunii arteriale este anume acel trăgaci care duce spre moarte.

Dacă să vorbim despre date concrete, atunci aproximativ 77-78% dintre decesele rezultate "natural" sunt cauzate de hipertensiune. Până nu demult nimeni nici nu bănuia cât este de gravă această problemă, pentru că nu se efectuau statistici și analize speciale. Dea lungul perioadei 2011-2016 am colectat o cantitate mare de date, ceea ce a dus la concluzii dezastruoase. Creșterea regulată a tensiunii arteriale face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de ritmul normal pentru a propulsa sângele în vasele sangvine, ceea ce într-un final duce la insuficiența cardiacă.

Adică, de fiecare dată când tensiunea arterială se mărește, suprasarcina inimii crește de 10-20 ori. Dacă să vorbim despre dezvoltarea finală a bolii, hipertensiunea duce întotdeauna la același rezultat - moartea.. În 89% din cazuri decesul este cauzat de infarct miocardic sau atac de cord, care la rândul lor sunt provocate de hipertensiune. Dacă cu 20-30 ani în urmă persoanele ce sufereau de această problemă aveau șanse mari de a trăi 10-20 ani, în prezent aproximativ 2/3 (două treimi) dintre pacienți mor în primii cinci ani de dezvoltare a bolii.

Mai grav este faptul că majoritatea persoanelor afectate nu știu că sunt bolnave și deci nu urmează nici un tratament, mergând pe calea morții..
Iată simptomele care pot identifica prezența hipertensiunii:
  • Durere de cap
  • Tahicardie
  • Pete negre în fața ochilor
  • Apatie, iritabilitate, somnolență
  • Vedere încețoșată
  • Sudație
  • Oboseală cronică
  • Față umflată
  • Schimbarea frecventă a tensiunii

Prezența chiar și a unui simptom ar trebui să vă pună în gardă. Dar în cazul în care vă sunt cunoscute două dintre aceste simptome, nu există nici o îndoială - aveți hipertensiune.. Conform statisticilor, 67% dintre toți pacienții hipertensivi nu știu că sunt bolnavi.

Cum putem preveni sau trata hipertensiunea?
În primul rând, este necesar de a renunța la mulțimea de obiceiuri nesănătoase, cum ar fi fumatul și consumarea alcoolului. Acestea doar agravează problema hipertensiunii. Următorul pas - normalizarea tensiunii arteriale. Dar acest lucru nu vindecă boala în sine. Mare atenție la pastile, pentru că abuzul acestora poate provoca o reacție extrem de negativă a corpului și în unele cazuri poate duce la atac de cord. Ne mai vorbind despre faptul că pastilele au un mare efect negativ asupra ficatului.

La momentul dat, unul dintre suplimentele alimentare recomandat de specialiștii in domeniu pentru tratarea hipertensiunii este Heart Tonic. Cercetările asupra acestui produs s-au început în urmă cu câțiva ani și s-au încheiat recent. La crearea acestuia a participat o echipă de medici specialiști în cardiologie. Ca rezultat s-a primit un preparat unic pentru "amortizarea" hipertensiunii care, spre deosebire de toate celelalte medicamente, are proprietăți de lichidare a cauzei problemei.



Specialiștii au stabilit că Heart Tonic luptă eficient cu boala, ceea ce înseamnă că este posibil de tratat hipertensiunea. Simptomele dispar în primele șase ore de la administrare datorită ingredientelor active. Acest lucru oferă posibilitatea de îmbunătățire a stării de sănătate imediat după începerea cursului.

Tonusul vascular se îmbunătățește complet după un curs de administrare. Astfel, Heart Tonic este eficient în orice stadiu al hipertensiunii. Preparatul a trecut toate studiile clinice. Vreau să constatez că eficacitatea, demonstrată în procesul de testare, arată că produsul este la un nivel mai înalt decât preparatele străine de acest gen. Cel mai bun rezultat l-au avut medicamente occidentale - 20-21% rata vindecării. În cazul nostru merge vorba despre o rată a vindecării de 75-77%. Toate celelalte preparate doar stabilizează problema, adică hipertensiunea în sine este stocată în fază incipientă (problema tonusului vascular).

În prezent, produsul original Heart Tonic poate fi comandat de pe site-ul producătorului oficial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu