sâmbătă, 29 iulie 2017

[Pentru copilul tau] NOU! TESTE PRACTICE de LIMBA ROMANA pentru pregatirea in vacanta





Click aici pentru versiunea web


Bucuresti, 29 - July - 2017






RevistaViata Sanatoasa




Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze.
Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM.
Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.


TesteGimnaziu
Supraincarcarea materiei, temele cuprinzatoare si cerintele neclare devin o sursa de stres pentru copilul dvs.

Ajutati-l acum sa priveasca limba si literatura romana cu alti ochi, sa inteleaga ca invatatul poate fi si distractiv si sa descopere placerea lecturii si a lectiilor.

Descoperiti cum vacanta de vara poate avea si teme distractive!

Alegeti noul Caiet de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII! Tot ce au nevoie sa stie elevii despre limba si literatura romana, acum intr-un singur loc! Mai multe detalii aici »

Structurat in asa fel incat elevul sa poata aprofunda si invata cu drag materia, Caietul de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII este o sursa extraordinara pentru a invata definitiv si in mod inteligent materia celor 4 ani si pentru a-i ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru examenul de admitere la liceu! Vizualizati aici un model de test »

Cat de mult va doriti reusita copilului dvs.? Si cat de repede v-ati dori sa primiti cartea care il poate ajuta pe orice elev din clasele V-VIII sa invete cu drag si usurinta limba si literatura romana?

testegimnaziu_728x90.png
In Caietul de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII regasiti materia celor 4 ani de studiu, structurata inteligent si pentru a facilita intelegerea cerintelor si rezolvarea cu brio a testelor!

Testele sunt concepute pe baza programei scolare in vigoare pentru clasele V-VIII, iar lucrarea se bazeaza pe o structura care acopera materia celor 4 ani prin selectii ale informatiilor esentiale pe care se pune accentul si la examen!

Iata doar cateva dintre cerintele care in prezent par dificile pentru elevii de gimnaziu, dar pe care aceasta lucrare le va face sa para extrem de simple:
  • Identificarea tipurilor de opera (literar, nonliterar, opera epica, lirica, dramatica) si a trasaturilor specifice ale acestora; detalii aici »
  • Trecerea unui text din vorbirea directa in vorbirea indirecta;
  • Identificarea ideilor principale dintr-un text dat; detalii aici »
  • Expunerea opiniei cu privire la titlu, mesaj, caracterizarea unui personal din textul dat;
  • Identificarea modurilor de expunere, a momentelor subiectului, a ideilor principale si secundare; detalii aici »
  • Exprimarea punctului de vedere asupra unor elemente sau idei ale textului, intr-un mod corect, logic, convingator si coerent;
  • Recunoasterea figurilor de stil, a procedeelor de expresivitate artistica si a celorlalte notiuni de teorie literara invatate, prin aplicarea pe textul dat; detalii aici »
  • Recunoasterea semnelor de punctuatie si a implicatiilor stilistice (rolul lor in textul literar);
  • Comentarea semnificatiei unui vers, a unei imagini artistice sau a sensului unor expresii. Detalii aici »

Incercati Caietul de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII!


Schimbarea manualelor la fiecare inceput de an a devenit o corvoada, iar Caietul de lucru va ofera aceasta continuitate esentiala de care copilul dumneavoastra nu va beneficia la clasa! Ajutati-l sa devina cel mai bun si daruiti-i singurul caiet de lucru care nu i se va parea o corvoada in vacanta!


Vrei publicitate pe site sau newsletter? Scrie-ne la mariat@fokusad.ro (Ana-Maria Tudor - Media Coordinator).
Tipuri de publicitate disponibile: bannere, advertoriale, anunturi text, insert banner, newsletter dedicat, proiecte speciale.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu