luni, 31 iulie 2017

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

 
Se spune că fiecare persoană poartă cu ea un blestem al sorții, care mai devreme sau mai târziu se răsfrânge asupra vieții. Deși nu este clar de unde provine acest blestem și cu ce scop are loc, el diferă de la zodie la zodie și poate fi interpretat în mai multe moduri. Află ce blestem ascunde fiecare semn zodiacal în parte! 

Berbec

Nu se poate să existe o persoană mai hotărâtă ca nativul Berbec. Atunci când își pune ceva în gând, acționează și îndeplinește. Dincolo de ambiția sa, el poartă cu sine o suferință enormă, aceea de a nu fi apreciat la adevărata valoare. Blestemul său este să fie mereu înconjurat de oameni ipocriți, care îl invidiază și care îi doresc răul.

Taur

Este impulsiv și dificil, dar e bine să îl ai prin preajmă la greu. Dincolo de defectele sale, nativul Taur este o persoană sufletistă, care știe să fie alături cuiva atunci când are nevoie. El este legat de un blestem, acela că, uneori, poate fi atât de bun, încât să ajungă să regrete acest lucru.

Gemeni

Puternic, rațional și comunicativ, nativul Gemeni intră în legătură cu foarte multe persoane și reușește să își facă prieteni. Totuși, el nu este o fire statornică, motiv pentru care este nevoit să poarte cu sine singurătatea. Este blestemat să fie întotdeauna singur și să își caute sufletul pereche.

Rac

Semnul Rac ascunde o sensibilitate ieșită din comun, o trăsătură de caracter care, în ciuda aparențelor, nu îl favorizează. Blestemul său este să fie atât de sensibil și de naiv, mai ales în iubire, încât va deveni o persoană foarte ușor de rănit și de dezamăgit.

Leu

Deși este o persoană puternică, care stârnește admirația pe oriunde ar merge, nativul Leu are o suferință interioară. Este blestemat pe vecie să aibă ghinion în dragoste. Poate unii își vor găsi partenerul, însă majoritatea vor avea parte de povești de dragoste neîmpărtășite sau care se vor încheia mult prea devreme.

Fecioară

În ciuda perfecționismului său dus la extrem, Fecioara este o persoană înțelegătoare, un om pe care te poți baza atât la bine, cât și la rău. Nici despre Fecioară nu se poate spune că are mult noroc în dragoste, însă blestemul său nu este legat de ghinion pe plan sentimental. Toată viața, o Fecioară va fi nevoită să îndure incapacitatea celorlalți de a fi precum ea, de a reuși să ajungă la un nivel înalt.

Balanță

Echilibrul și pacea fac din nativul Balanță un prieten pe cinste. Poate nu vrea să recunoască, însă nativul Balanță poartă cu el un blestem care îl macină. Deși este un om corect și diplomat, obiectivitatea exagerată îl va determina să renunțe la cei dragi, atunci când e nevoie. Nu știe ce înseamnă să țină partea cuiva și nu renunță la adevăr, chiar dacă acest lucru înseamnă să sacrifice oameni, momente, amintiri și dorințe.

Scorpion

Nativul Scorpion este blestemat să fie o persoană răzbunătoare, care trădează cu ușurință și se impune prin agresivitate. Uneori, ar face orice ca să se schimbe, dar atunci când orgoliul și furia sunt mai presus decât el, răzbunarea nu mai este doar o alternativă, ci o soluție.

Săgetător

Persoanele născute în semnul Săgetătorului sunt firi misterioase, pline de viață, care își doresc să aibă parte de tot felul de aventuri. Însă, dincolo de frumusețe și spontaneitate, aventurile îi vor aduce unui nativ Săgetător și experiențe neplăcute, neașteptate. Blestemul său este acela de a trăi mereu cu teama de necunoscut, care îl va face de multe ori să își pună întrebarea „ce ar fi fost dacă?‟.

Capricorn

Nativului Capricorn îi place să economisească bani și să se gândească mereu la viitor. Mai mult, atunci când cineva îi cere ajutorul, el ajută fără să se gândească la economiile sale. Blestemul său este legat tocmai de această situație, și anume, că oricât de mulți bani ar strânge, tot va simți că nu este deajuns.

Vărsător

Cu toate că nativul Vărsător este o fire libertină, căruia îi place să își facă ușor prieteni, blestemul său este legat tocmai de sfera relațională. Nu trebuie să își facă griji în privința carismei, căci are destulă, însă nu va putea niciodată să iasă din zona sa de confort sau să reușească să impresioneze pe cineva prin cuvinte. Când nu se va simți în largul său, se va retrage cu discreție.

Pești

Nativul Pești este blestemat să trăiască printre nori, și nu în apă, acolo unde îi este locul. Fire idealistă și visătoare, idealurile sale sunt imposibil de atins, motiv pentru care va trăi mereu cu gândul departe. Din această cauză, apropiații care nu îl vor înțelege îl vor părăsi.
Sursă foto: www.only-journal.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu