joi, 27 iulie 2017

Maria Voica „Doar un pas separă obezitatea de anorexie”

Maria Voica
„Doar un pas separă obezitatea de anorexie”


Maria Voica Bună, dragi cititori!

Azi voi vorbi despre greutatea excesivă și cu ce consecințe te întâlnești când lupți cu ea.

Maria Voica: Nu în urmă cu mult timp, am vorbit în emisiune cu profesorul în dietologie Ioan Pop despre un nou remediu pentru slăbit Eco Slim. Din păcate, mulți spectatori nu au ținut cont de sfaturile pe le-am acordat, ceea ce a dus la consecințe negative. În emisiunea noastră de azi vom discuta exact acea problemă.
Maria Voica: După cum ați ghicit probabil, problema pe care o discutăm e cum să eviți anorexia când iei picăturile Eco Slim. Pop Ioan, dietetician și Doctor în Știință Medicală, ne va ajuta azi să înțelegem această problemă.
Ioan Pop, Medic: În general, motivul anorexiei sunt dietele cu care fetele se torturează, sperând cu disperare că vor slăbi. Dar după cum se pare, aceasta nu e singura cauză.
Maria Voica: Ce altceva poate fi motivul pentru acest diagnostic oribil?
Ioan Pop, Medic: După cum știți deja, acum câteva luni, după episodul nostru despre Eco Slim, am început să primim zeci de plângeri de la femei care au fost luate de val de slăbit și care nu aveau idee ce să facă cu corpurile lor osoase, extenuate.

Poza unei fete care s-a adresat emisiunii noastre după episodul cu Eco Slim.
Ioan Pop, Medic: Problema e că Eco Slim este cel mai puternic arzător natural de grăsime care există în acest moment în dietetică.
Fenomenul principal e faptul că femeile care au ajuns la anorexie și au luat prea multe picături Eco Slim au decis că trebuie de asemenea să țină o dietă pentru a profita la maximum. Au avut dreptate, efectul s-a triplat.
Ca urmare, femeile care cântăreau 100-120 kg s-au transformat efectiv în 60 de zile în anorexice de 30 kg!
Maria Voica: E păcat că femeile întorc un asemenea remediu eficient împotriva lor. Dar aș dori să aflu cum exact se obține un asemenea efect minunat?
Ioan Pop, Medic: Este o întrebare foarte bună. Să facem o pauză aici, să-l descriem în detaliu.

Un asemenea efect instantaneu e obținut datorită componentelor exclusiv naturale care s-au dovedit a fi foarte eficiente în lumea dieteticii cu ceva timp în urmă.
Acest produs sunt de fapt niște picături care conțin vitaminele B2, B5, B6, B12, cafeină, chitosan, extract de Coleus Forskohlii, extract de guarana, extract de alge brune, acid succinic și L-carnitină. Eco Slim e produs conform tehnologiei europene și aprobat de Departamentul de salubritate a calității Alimentelor și Medicamentelor
Eco Slim declanșează procesul de divizare a celulelor grase, accelerează metabolismul, scade apetitul, îmbunătățește digestia, curăță de reziduuri și toxine, îndepărtează excesul de lichide, blochează restaurarea depozitelor grase. Astfel, o persoană slăbește fără nicio dietă sau alte exerciții fizice.
Maria Voica: Proprietățile acestui produs sunt cu adevărat uimitoare, dar unde, după părerea ta, se ascunde cel mai mare pericol pentru dragii noștri spectatori?
Ioan Pop, Medic: S-a confirmat că pericolul principal sunt dietele. În momentul folosirii Eco Slim, nu trebuie să ții o dietă, depozitele de grăsime vor dispărea cu toate acestea. Corpul are nevoie de nutrienți sănătoși care intră prin intermediul mâncării.
Un alt motiv e că atunci când slăbesc atât de ușor, anumite persoane devin prea entuziasmate cu privire la asta. Încep să se gândească că ar putea face mai mult, că ar trebui să slăbească mai mult, doar pentru că nu au slăbit niciodată în viața lor atât de repede. Dar realizează situația reală prea târziu.

Natalia suferă de anorexie. Fata nici nu a observat cum a slăbit 20 de kilograme. Potrivit ei, ea a slăbit în 17 zile!
Maria Voica: Ioan, sunt complet de acord cu tine, din ce în ce mai multe femei se confruntă cu această problemă în zilele noastre. Dar totuși, ce ai putea să-i sfătuiești pe spectatorii noștri, există vreun mod prin care ai putea să-i atenționezi referitor la această problemă?
Ioan Pop, Medic: Cred că cea mai eficientă metodă în acest caz ar fi o simplă recunoaștere a problemei: în primul rând, decide de câte kilograme vrei să scapi, de exemplu cântărești 80 kg și greutatea de 55 kg ar fi ideală pentru tine. Pentru a atinge acest scop, vei avea nevoie de o cură de 3 săptămâni cu Eco Slim, nu mai mult de atât! Așa că ia produsul exact timp de o lună, mănâncă orice vrei și în momentul în care cântarul ajunge la 55 kg –pune punct și oprește administrarea complet. În acest fel cu siguranță vei atinge scopurile la care visezi și nu vei întrece măsura făcând asta.
Ioan Pop, Medic: Poți și trebuie să mănânci diverse mâncăruri și cantitatea trebuie să fie suficientă pentru a preveni disconfortul cauzat de foame. Folosind produsul Eco Slim vei slăbi oricum, nu e nevoie de diete aici.
Maria Voica: Doctore Pop, de asemenea, avem informații cum că a apărut un număr de produse contrafăcute pe piață, deci de unde poate cineva cumpăra produsul original Eco Slim și cum poți fi sigur că nu cumperi un produs contrafăcut?
Ioan Pop, Medic: Eco Slim a trecut certificarea în România și cel mai sigur mod de a-l cumpăra (până când apare în farmacii) e comandarea de pe site-ul furnizorului oficial. Garantează calitate și siguranță împotriva fraudelor.
Maria Voica: În concluzie, aș dori să le urez tuturor sănătate. Și amintiți-vă, datorită medicinei moderne, multe probleme pot fi rezolvate folosind un mod mai ușor și mai eficient! Eco Slim e un exemplu bun pentru acest lucru.

Pentru cei care vor să slăbească, nu uitați cele două principii majore. Primul – pentru a slăbi nu trebuie să te înfometezi! Și al doilea – pentru a slăbi, trebuie să iei Eco Slim! Ai grijă de sănătatea ta!


pentru a comanda

Comentarii: (47/47)

Poți să trimiți recenzia ta către site-ul Eco Slim și o vom publica aici!
Sonia (Arad) 18.07.2017
Sfaturile din emisiunea Mariei sunt ca de obicei absolut corecte. Doar cele mai bune sfaturi aici! Au trecut 2 săptămâni de la cura mea de slăbire cu Eco Slim. Am scăpat de 22 kg excedentare!!! Greutatea mea fluctuează în zona de 48 kg acum și nu crește! Sunt foarte recunoscătoare! Mi-a plăcut procesul de slăbit foarte mult, deoarece nu am renunțat la nimic!



Oana (Cluj) 18.07.2017
Sunt total de acord. Un produs minunat pentru slăbit! Dacă ai ști ce emoționat e – trezitul de dimineață și verificarea numărului pe cântar – minus 1-2 kg de fiecare dată!
Alexandra (Brașov) 18.07.2017
E natural acest produs? Problema e că am diabet și alergie la diferite medicamente, chiar și la antibiotice :( Dar vreau să slăbesc foarte mult!
Maria Voica 18.07.2017
Și unul dintre pacienții mei e diabetic. I-am prescris Eco Slim pentru o lună. Ea a reușit să slăbească 19 kg. Nivelul ei de zahăr din sânge chiar a scăzut puțin. Deoarece e legat direct de slăbit.



Emilia (Bacău) 18.07.2017
Visez să slăbesc de atât de mult timp… am auzit de aceste picături acum 3 luni, dar am ezitat. Mama mea m-a convins, banii aceștia sunt puțini pentru un vis devenit realitate! Acum slăbim împreună. Deși ea are mai mult succes decât mine!
Georgiana (Slatina) 19.07.2017
Sunt foarte fericită că urmăresc această emisiune. Cu siguranță voi comanda acest produs și în sfârșit voi începe să slăbesc!
Corina (Alba) 19.07.2017
Și eu am încercat acest Eco Slim too. Ce pot să zic – mi-a salvat familia și căsnicia!) Pur și simplu un miracol! Soțul meu a început să mă vadă ca pe o femeie din nou și asta mă face să mă simt mai încrezătoare și, cel mai important, totul pare mai ușor acum! :)))



Florica (Iași) 19.07.2017
Am primit deja pachetul cu Eco Slim! Mulțumesc pentru recenziile produsului, m-au motivat să încep să slăbesc și în sfârșit să scap de acele straturi oribile. Promit să-mi împărtășesc rezultatele!!!
Claudia Pașca (Focșani) 20.07.2017
Sunt extrem de fericită că am vizionat acest episod de „Sfaturi pentru toți”. Am încercat destule lucruri pentru a-mi reduce greutatea, dar, din păcate, rezultatele au fost departe de așteptările mele. Înălțimea mea e de 1.62 cm iar greutatea mea de 105 kg, e o rușine! O tragedie personală adevărată! Vreau să slăbesc 35 kg. Sper foarte mult că voi reuși să fac asta cu aceste picături! Produsul e natural așa că nu am îndoieli.
Eva (Brăila) 20.07.2017
Am primit pachetul cu Eco Slim ieri, a trecut o săptămână de la comandă, nu mi-a plăcut niciodată cum funcționează poșta română! Operatorul care m-a sunat să confirme adresa când am comandat m-a atenționat că poșta poate să lucreze foarte încet. Dar în cele din urmă pachetul a ajuns și am primit un SMS de la magazin. Așa că m-am grăbit la oficiul poștal pentru a-l ridica, azi e ziua mea norocoasă, încep să slăbesc :)) Gata cu amânatul… Deci și eu slăbesc în sfârșit! Datorită Mariei și emisiunii ei! Sunt așa de recunoscătoare că nu a trebuit că caut mult produsul potrivit, tot ce mi-a trebuit a fost acest link! Mă simt așa de norocoasă că l-am găsit atât de ușor!
Amalia (Constanța) 20.07.2017
Multe mulțumiri Mariei Voica, lui Ioan Pop și, desigur, producătorilor Eco Slim! Greutatea excesivă chiar a dispărut destul de repede și vestea bună e că nu se întoarce! E pur și simplu un miracol, am recomandat deja acest produs prietenelor mele, altfel vor începe să leșine imediat de la foame) Apropo, a fost recent o emisiune despre Eco Slim la televizor.



Raluca (Baia Mare) 21.07.2017
Am încercat Eco Slim, rezultatele mele în 5 săptămâni – minus 18,5 kg!!!! Nu aș fi crezut niciodată dacă nu mi s-ar fi întâmplat mie. Asta e pur și simplu super! Mulțumesc tuturor celor care ajută cu informații despre acest produs. Deoarece e atât de actual pentru mulți! Tocmai am comandat încă un pachet))



Maria Voica, gazdă (București) 21.07.2017
Amalia și Raluca, pierderea voastră în greutate e mare. Vă recomand să consultați un medic.
Gina (Pitești) 22.07.2017
Doamne, rezultatele sunt uimitoare! Cred că voi comanda și eu…Ieri am urcat pe cântar și m-am simțit deprimată…
Dana (Craiova) 22.07.2017
Am comandat două pachete de Eco Slim! Unul pentru mine și unul pentru prietena mea. Această metodă e super, în doar 2 săptămâni am reușit să slăbesc aproape 12 kg! URAAAAA! Aceasta e o victorie personală!!! Sunt așa de mândră de mine!!! Cât despre întrebările de mai sus – produsul e SIGUR! Sunt alergică la anumite substanțe, dar nu am avut reacții aici!



Lucia (Oradea) 22.07.2017
Confirm, sistemul funcționează. Și o prietenă de-a mea a slăbit cu Eco Slim și trebuie să spun că a avut succes, a scăpat de 19 kg într-o lună! E foarte impresionant!
Ramona (Sibiu) 23.07.2017
Mulțumesc pentru toate pozele, acum cred că sunt gata să comand și eu și să încep cura de tratament. Toate fricile mele au dispărut ca prin minune :) O iau de la capăt mâine! :)))
Ioana (Deva) 23.07.2017
Eco Slim e un adevărat miracol! Minus 17,5 kg într-o lună! Fără diete!!!! Acum picăturile sunt prietenele mele cele mai bune! Deoarece m-au transformat într-o fată frumoasă!



Victoria (Cluj) 23.07.2017
Super produs! Demonstrat de teste! Confirm, doar slăbești și mănânci, mănânci și slăbești!
Geta (București) 24.07.2017
Wow efectul e chiar wow! Doar trebuie să folosești Eco Slim, nu-i așa? Fără diete?
Maria Voica, gazdă (București) 24.07.2017
Geta, ai dreptate, principiul Eco Slim NU e bazat pe modul înfometării, care, apropo, nu funcționează niciodată, deoarece greutatea ta revine mai repede sau mai târziu. Cu acest produs vei putea menține rezultatele pe care le-ai obținut, kilogramele pierdute nu se vor întoarce. Aici e rezultatul pe care spectatoarea noastră din Suceava ni l-a trimis:



Tatiana (Lugoj) 24.07.2017
Au trecut 22 de zile de când mi-am ridicat pachetul cu Eco Slim de la oficiul poștal. Am slăbit 27,3 kg. Greutatea mea inițială a fost de 93 kg, acum e de 65,7. Mă simt minunat și nu aș fi putut fi mai fericită de înfățișarea mea. Le recomand cu toată încrederea tuturor celor care nu pot să slăbească prin alte metode să-l încerce.



Viorica Groza (Botoșani) 25.07.2017
E foarte important pentru mine să slăbesc 14 kg excesive. Având în vedere recenziile, cred că aceasta este o șansă reală. Vreau să comand și să încep să-l iau așa cum recomandă Maria. E minunat că remediul e natural și poți slăbi fără diete! Vă rog, urați-mi noroc, asta e tot ce am nevoie. s crucially important for me to drop 14 excess kilos. Judging by the reviews, I think this is my real chance. I want to order and begin taking Eco Slim așa cum recomandă Maria. E minunat că remediul e natural și poți slăbi fără diete! Vă rog, urați-mi noroc, asta e tot ce am nevoie.
Ema Popescu (Arad) 26.07.2017
Bună tuturor! Și eu am slăbit cu ajutorul Eco Slim. Sora mea mi l-a adus din Franța acum un an, la acea vreme nu aveam nimic de acest gen în țara noastră… O să fiu sinceră cu voi – nici măcar nu am îndrăznit să visez la un asemenea rezultat! Am crezut că totul e o prostie și nu am vrut să încep, dar sora mea m-a convins să-l încerc. Am început să-l iau și, ca urmare, a trebuit să-mi schimb toată garderoba, pantalonii au devenit prea largi pentru mine :))) în total am reușit să slăbesc 13 kg în 2 săptămâni (de la 67 la 54 kg)!!! Acum greutatea mea s-a stabilizat și nu se mai schimbă!!! Să spun că sunt fericită nu e nimic! :) Le recomand tuturor să-l încerce! Cel puțin pentru câteva săptămâni, veți vedea rezultatele voi înșivă!



Larisa (Bistrița) 27.07.2017
Aș dori să-mi exprim recunoștința nemărginită gazdei emisiunii Maria Voica (pentru mine ea va fi mereu cea mai bună gazdă a unei emisiuni medicale) precum și tuturor celorlalte persoane care au scris despre Eco Slim. Acest episod din „Sfaturi pentru toți” s-a dovedit a fi un ajutor minunat pentru fetele care vor să scape de excesul de greutate! Am 33 de ani, iar în ultimii ani am avut parte de multe dificultăți din cauza greutății mele excesive. Îmi era greu să mă mișc, mereu sufeream de gâfâit, articulațiile piciorului și spatele mă dureau rău. Oboseam foarte repede, eram mereu apatică… Am știut dintotdeauna că sunt consecințele greutății mele excesive! Când am văzut emisiunea ta la TV, am decis să comand fără ezitare. Rezultatul pe care l-am obținut cu Eco Slim mi-a întrecut toate așteptările! Acum greutatea mea e de 62 kg și cântăream 93! În două luni am slăbit 31 kg! Acum zbor ca un fluture, există un fel de ușurime în corpul meu, mă simt cu 10 ani mai tânără! Gâfâitul și durerea articulară au dispărut, sănătatea mea generală s-a îmbunătățit! Respect, Larisa



pentru a comanda

Poți trimite recenzia ta către site-ul Eco Slim și o vom publica aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu