duminică, 30 iulie 2017

Ciuperca la unghia de la picior poate cauza cangrenă, cancer de sânge, deteriorarea ficatului și poate duce chiar și la deces. Organizația de Sănătate Publică a lansat Roman un program național pentru tratarea ciupercii în majoritatea orașelor din țară.

Ciuperca la unghia de la picior poate cauza cangrenă, cancer de sânge, deteriorarea ficatului și poate duce chiar și la deces. Organizația de Sănătate Publică a lansat Roman un program național pentru tratarea ciupercii în majoritatea orașelor din țară.


Editorial: Conform statisticilor, o persoană din cinci din populația lumii suferă de ciupercă la picior și la unghii. Cauzele acesteia pot varia: imunitate scăzută, încălțăminte de calitate inferioară, transpirație. Ciuperca la unghia piciorului poate determina evoluția multor afecțiuni periculoase și chiar letale. Orașele mari din țară Roman participă într-un program special pentru tratarea ciupercii. Acesta permite achiziționarea cremei pentru tratarea ciupercii la un preț redus. Astăzi discutăm despre acest subiect cu specialist de Sănătate Publică, Dl. Dr. Andrei Șerban
Reporter: Bună ziua, domnule doctor Andrei Șerban. Prima întrebare - cât de periculoasă este ciuperca la unghia de la picior?
Andrei Șerban : Ciuperca la unghia de la picior este o afecțiune gravă. Infecția se poate răspândi, cauzând complicații grave, cum ar fi cancer de sânge, tumori benigne și maligne la ficat, cangrenă și spargerea vaselor de sânge .
Tratamentul ciupercii nu trebuie întârziat. Afecțiunea netratată poate omorî pacientul, distrugând treptat organismul și cauzând complicații grave.
Reporter: „Vreți să spuneți că o simplă afecțiune a unghiei poate fi periculoasă pentru sănătatea umană?”
Andrei Șerban : Nu aș spune despre ciuperca de la unghii că este „o simplă afecțiune a unghiei”. Aceasta este una dintre cele mai letale, deși foarte comune afecțiuni de pe planetă, care, pe măsura deteriorării mediului înconjurător, cauzează cancer, otrăvirea sângelui, cangrenă și o serie de alte complicații grave.
Vă prezentăm câteva fotografii care indică în mod clar consecințele cauzate de ciupercă
+ Arată fotografie
+ Arată fotografie
Cangrenă care a evoluat de la o ciupercă la unghia de la picior
+ Arată fotografie
Necrozarea piciorului cauzată de ciupercă
+ Arată fotografie
Începutul unei tumori canceroase rezultată dintr-o ciupercă la picior
Reporter: Puteți să ne spuneți pe scurt motivul acestei emisiuni?
Andrei Șerban : Ciuperca de la unghia de la picior, în ciuda pericolului său critic, nu este considerată o afecțiune care necesită o atenție deosebită. Dar între timp determină numeroase consecințe - cancer de sânge, tumori benigne și maligne, descompunerea ficatului, cangrenarea membrelor și așa mai departe . O listă completă nu încape pe această pagină.
Până recent nu a existat un remediu de încredere pentru tratarea ciupercii. Deși se poate îndepărta placa unghiei și curăța unghia, în nouă din zece cazuri ciuperca nu dispare, iar afecțiunea revine . Până în prezent nu a fost disponibilă nicio soluție nonchirurgicală.
Recent, însă, apariția unui astfel de remediu a schimbat complet situația. Crema pentru tratarea ciupercii „Fungaxim” este un preparat unic dezvoltat în țara noastră, care, în urma testelor efectuate, s-a dovedit extrem de eficient în tratarea ciupercii, distrugând-o complet . Inițial crema a fost produsă în cantități reduse și distribuită numai la clinici specializate. Dar, după confirmarea eficienței produsului, a fost lansat un program guvernamental sponsorizat printr-o organizație caritabilă, care a făcut posibilă vânzarea cremei la un preț redus.
Reporter: Programul se desfășoară în acest moment numai în câteva orașe mari din țară Roman ?
Andrei Șerban : : Da, este deocamdată la stadiul de proiect pilot. Dacă totul decurge conform planului, vom încerca să ne extindem și în alte orașe cu acest program. Toți au nevoie de ajutor și suntem conștienți de acest lucru. Dar, din păcate, resursele noastre nu sunt nelimitate.
Reporter: Cum se poate participa la program?
Marius : Persoanele interesate să cumpere Fungaxim cu o reducere de 50% ar trebui să o comande de pe site-ul oficial. Acesta este modul optim prin care un număr ridicat de pacienți o pot achiziționa. Nu trebuie să vă deplasați nicăieri sau să completați formulare. Durează un minut să faceți solicitarea. Reducerea de 50% Roman 06.08.2017. este în continuare valabilă.
Reporter: Ce doriți să le comunicați celor care prezintă semne de ciupercă la picior?
Doresc să vă informez că nimeni nu vă va ajuta mai bine decât o puteți face dumneavoastră. Ciuperca de la unghia de la picior nu este doar un defect cosmetic, ci o afecțiune extrem de gravă care poate cauza pierderea degetelor de la picior, cangrenă sau tumori canceroase . Vă recomand să tratați această afecțiune până nu va fi prea târziu.
SOLICITĂ CREMA „Fungaxim”

Comentarii

Ileana
Când am comandat acest remediu, unghiile mele de la picior arătau dezgustător. Deja mă gândeam să merg să mi se îndepărteze cu laser un strat al unghiilor, dar, după ce am început să folosesc Fungaxim, nu m-am mai oprit. După 2 luni, unghiile mele de la picior arată super. Sunt încântată!
A fost livrată în orașul meu Roman foarte rapid. Uite cum arată:

Victoria
Când am început să aplic crema pe unghii, nu speram într-un rezultat atât de rapid. Mai întâi a dispărut senzația de disconfort, iar apoi unghiile au căpătat un aspect vizibil îmbunătățit. Acum arată perfect sănătoase!
Natalia
Am comandat imediat această cremă. Mi-a fost livrată foarte rapid prin curier direct la mine acasă. Nu mă gândeam că mă va ajuta imediat. Am recomandat-o tuturor prietenilor.
Veronica
Am căpătat de curând ciupercă la unghia de la picior. Prietena mea mi-a spus despre crema „Fungaxim” și mi-a recomandat să o încerc. Ne-a ajutat pe amândouă!
Mihai
Tocmai am comandat-o, ar trebui să ajungă într-o săptămână. De-abia aștept.
Diana Roman
Mi-am neglijat unghiile de la picior, am crezut că ciuperca va dispărea de la sine în timp. Doi ani a trebuit să port numai încălțăminte închisă. Nu am vrut să iau pastile, pentru că mi-au făcut rău în trecut. Salariul meu nu este suficient pentru a consulta un specialist, ca să nu mai zic de proceduri clinice. Când am aflat de cremă, nu mi-a venit să cred - era aceasta soluția pentru mine? Chiar m-a ajutat!
Atașez o fotografie ca dovadă a poveștii mele.

Lucia
Am auzit despre această cremă de curând într-o emisiune tv, nu îmi amintesc care. Din câte am înțeles, acest tratament este atât de eficient, încât se vinde și în străinătate la un preț ridicat.
Bogdan
Am comandat de mai multe ori de pe acest site, atât pentru mine cât și pentru prieteni. Ciuperca este o afecțiune frecventă. Iar consecințele sunt înfricoșătoare.
Paul
O cremă excelentă. Vă mulțumesc că ne-ați informat! Nici măcar nu am sperat că mă va ajuta atât de rapid!
Angela
Articolul este foarte interesant, vă mulțumesc! Detaliat și clar!
Radu
Dau și eu feedback pozitiv, pentru că este un remediu nemaipomenit. În cazul meu, ciuperca a dispărut în două luni, iar înainte niciun unguent nu a reușit să o anihileze!
Cristina
Aceasta este într-adevăr o cremă excelentă, eu și soțul meu am folosit-o împreună. Terapia de familie a dat rezultate optime, ciuperca a dispărut la ambii și nu a reapărut de atunci. Acum mergem la piscină fără teamă. Avem încredere în crema Fungaxim!
Dan Manea
Mulțumesc pentru ajutor. Abia aștept să scap de ciuperca de la picior. Și voi recomanda această cremă și unei prietene care suferă de aceeași afecțiune.
COMANDĂ CREMA „Fungaxim”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu