joi, 27 iulie 2017

O siluetă frumoasă înseamnă fericire! -19 kg într-o lună

O siluetă frumoasă înseamnă fericire! -19 kg într-o lună

Cu câțiva ani în urmă, nici măcar nu m-aș fi gândit că ar trebui să slăbesc. Nu am avut nicio problemă cu greutatea mea și am preferat să nu mă gândesc la asta. Nu credeam că faptul că aveam 80 kg este o problemă. Aveam ceva celulită, dar nu era așa rău. Și aveam un iubit. Eram împreună de șase luni: ieșeam des în oraș, mâncam desert și îmi lua mereu ciocolată. Atunci am luat 10 kg în greutate. Totul s-a întâmplat treptat, așa că nu am observat. Dar el a observat. Ieșea des seara în oraș, iar când stătea acasă era mereu în fața calculatorului. Nu înțelegeam ce nu e în regulă și de ce se purta așa.
Răspundea tuturor întrebărilor mele prin tăcere. Dar atunci când m-a părăsit, tot ce am primit de la el a fost un singur SMS:
Am fost atât de supărată pe el, m-a rănit atât de tare! Am plâns toată noaptea. În dimineața următoare o prietenă mi-a spus că cel mai bună mod de a ieși din depresie este să încep o relație nouă. Așa l-am cunoscut pe Marius.
La sfatul prietenei mele am cunoscut un tip pe Internet. Din spusele lui, și el era în căutarea unei relații serioase, de aceea a spus să nu mai pierdem timpul și să începem să ne vedem cât mai repede posibil. În fotografii arăta bine, era sportiv, așa că am fost de acord.
Am stabilit să ne întâlnim în stația de autobuz din apropierea locuinței mele și a fost cea mai scurtă întâlnire din lume. Când am ajuns în stația de autobuz, mă aștepta cu un buchet imens de trandafiri în brațe. L-am recunoscut imediat, pentru că i-am studiat cu atenție fotografiile pe paginile din rețelele de socializare. Și el m-a văzut și a început să vină spre mine. Zâmbea, și el mă recunoscuse, cu siguranță. Dar, cu cât se apropia, cu atât părea mai nefericit. Când, într-un final, a ajuns la mine, m-a ocolit încruntat, trecând pe lângă mine. M-am oprit, am privit înapoi și l-am văzut îndepărtându-se. Nu s-a uitat înapoi. Am stat acolo, cu un mare semn de întrebare în minte.
Am găsit răspunsul în mesajul pe care mi l-a trimis după aceea:
MAX
29.05.2017

Urăsc să văd o fată drăguță cu sânii mari, mergând și sânii săltându-i (ceea ce e plăcut pentru ochi), dar apoi privești puțin mai jos, acolo unde este abdomenul.... și este îngrozitor! O burtă mare saltă și ea, ca și cum ar vrea să sară și să scape. E dezgustător. Mă simt atât de descurajat, încât nu vreau nici un fel de interacțiune între noi, ce să mai vorbim de o relație.
Atunci am devenit furioasă. Despre ce grăsime vorbea? Eram așa obeză? Probabil erau niște kilograme în plus. Chiar arătam ca un elefant?
Nu am mai căutat pe nimeni pe Internet, pentru că nu mai aveam nicio intenție să sufăr alte umilințe. Am petrecut tot weekend-ul în lacrimi, mâncând prăjituri și înghețată. Nu mi-a mai păsat deloc de aspectul meu. Oricum, mai rău de atât nu se putea.
Dar viața merge mai departe. Trebuia să fac ceva. Dacă societatea nu mă accepta așa cum eram, trebuia să mă schimb. Aceeași prietenă despre care am povestit m-a luat la sala de fitness. Toată lumea știe că alergarea ajută la pierderea în greutate. Urăsc să alerg, dar mi-am impus să o fac. Am alergat timp de o oră trei zile la rând. Picioarele mă dureau atât de tare încât îmi era greu să merg. Cu ce rezultate? Am slăbit 0,5 kg în 3 zile! În același timp, am mâncat atât de mult în acel weekend, încât m-am îngrășat mai mult decât slăbisem. Iar rezultatul a fost că eram epuizată și nu mai aveam nicio motivație să continui antrenamentul. Eram cu totul stoarsă de oboseală și fără vlagă, așa că am început să caut răspunsuri pe Internet. Cred că am citit toate blogurile și forumurile care există.
S-a dovedit că soluția cea mai rapidă pentru pierdere în greutate este un produs special dezvoltat de Asociația Internațională a Nutriționiștilor. Este absolut sigur pentru sănătate și chiar ajută la eliminarea toxinelor și a colesterolului din corp. Se numește Chocolate Slim și este o pudră cu aromă de ciocolată produsă din ingrediente naturale. Nu trebuie să te epuizezi la sală, și nici nu trebuie să ții post. Tot ce ai de făcut este să amesteci pudra cu apă călduță și să bei dimineața, pe stomacul gol. Grăsimile încep să se topească văzând cu ochii! Acest produs a primit deja mii de recenzii favorabile, așa că am decis că era momentul să spun “La revedere!” celulitei, faldurilor de grăsime și burții.
După încercarea nereușită de la sala de fitness, Chocolate Slim era ultima mea speranță. Am făcut o comandă pe site-ul oficial, pentru a evita cumpărarea unui produs fals. La câteva zile după ce am început să îl iau, durerea sâcâitoare din picioare a dispărut și am început să mă simt mai bine. În seara celei de-a doua zile, m-am urcat pe cântar și nu mi-a venit să cred ochilor: am slăbit aproape 2 kilograme în 2 zile, și asta fără diete sau exerciții la sală (care nu mi-au adus decât durere și dezamăgire).
La sfârșitul săptămânii slăbisem deja 9 kg, burta și coapsele mele au devenit vizibil mai suple. Am luat produsul timp de aproximativ o lună după aceea și am scăpat de toată grăsimea din corpul meu, iar celulita a dispărut și ea. Spre surprinderea mea, sânii au devenit puțin mai mici, dar mai fermi. Fesele au ajuns să fie mai conturate, dar tari ca merele. Am slăbit 19 kg într-o lună fără diete sau exerciții chinuitoare. A trebuit să cumpăr haine noi, dar a meritat!
A început să îmi placă să merg la plaja. Mi-am cumpărat o mulțime de bikini și nu am ratat nicio șansă de a petrece ceva timp pe malul mării. Acolo am întâlnit pe cineva cu totul special, iar acum suntem împreună. A crezut că glumesc când i-am spus că fostul meu iubit m-a părăsit iar alt bărbat a râs de mine. Îmi place tare mult când mă poartă pe brațe. Spune că sunt ușoară ca un fulg.
Încă mai iau Chocolate Slim din când în când pentru a-mi menține forma actuală, mai ales după mese îmbelșugate sau după petreceri.
Tags:
obezitatea
grasi
supraponderal
show-uri tv
Compratelo solo qui!
Comentarii:
  • Angela 08.07.2017 15:49
    Chocolate Silm m-a ajutat să slăbesc, atunci când iubitul mi-a spus că este dezgustat de kilogramele mele în plus. În doar 2 luni de administrare a produsului Chocolate Slim, am slăbit 30 kg. Și pielea nu mi s-a lăsat - dimpotrivă, a devenit mai fermă.
  • Maria 10.07.2017 13:21
    Aș vrea ca toată mâncarea să fie precum Chocolate Slim — mănânci și bei tot ce îți dorești și slăbești ☺
  • Raluca 11.07.2017 21:44
    Când aveam peste 85 de kilograme, îmi spuneam că am oase grele. Fetelor, nu există „oase grele” - este doar grăsime, am înțeles asta acum. După ce am citit articolul tău, am decis și eu să comand Chocolate Slim și după 2 luni cântarul îmi arată 56 kg. Vă puteți imagina? Aproape 30 kg în 2 luni!
  • Liliana 11.07.2017 22:49
    E timpul să spun „La revedere!” kilogramelor în plus! Am comandat deja Chocolate Slim și sper ca în curând să împărtășesc cu voi progresul meu.
  • Ana 13.07.2017 15:32
    Și eu trebuia să slăbesc! Mă săturasem să mă ascund în spatele hainelor largi, a corsetelor și să mă acopăr la plajă. Diferența este de doar o lună între aceste fotografii. Acum mă simt minunat, încrezătoare și sexy. Iar partea cea mai bună este că nu e nevoie de diete epuizante și exerciții. Iubesc Chocolate Slim!
  • Carina 15.07.2017 11:01
    Nu mi-am imaginat niciodată că poți mânca dulciuri și poți slăbi în același timp! Mama mea și cu mine am decis să încercăm Chocolate Slim. În primele 10 zile mama a slăbit aproape 12 kg, iar eu aproape 11 kg. Mama nu a vrut să se fotografieze, dar eu vreau să mă laud puțin ☺ Și toate astea au fost posibile fără diete sau exerciții.
  • Jeni 17.07.2017 12:49
    Chocolate Slim m-a ajutat să particip la un concurs de fitness în bikini, după ce am născut. În doar o săptămână am scăpat de aproape 7 kilograme în plus. Acum mușchii mei sunt vizibili doar pentru că am băut milkshake cu Chocolate Slim în fiecare dimineață și în fiecare seară. Acum, când merg la plajă cu fiul meu, mă simt ca și cum aș fi pe podium la concurs și toți oamenii din jur mă privesc ☺
  • Iulia 19.07.2017 15:29
    Urăsc să țin diete! În sfârșit, se poate slăbi fără diete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu