vineri, 28 iulie 2017

Atentie la Evaluarea Nationala 2018: 7 culegeri speciale, conforme cu programa

tia dnei/dlui Abonat inscris la data de 10 Jan 2017

28 - July - 2017
Fii un parinteinformat!
STIRI GIMNAZIU STIRI LICEU BACALAUREAT 2016 ANUL SCOLAR
2016-2017
LEGISLATIE SI REGULAMENTE
Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze.
Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM.
Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.
 
Copilul dvs. are nevoie de sprijin si de incredere in el insusi. Si asta nu se rezolva doar din cuvintele pe care dvs. le folositi cand discutati cu el, ci si din mult exercitiu. La Sorbona nu a ajuns nimeni stand la televizor. Fiti alaturi de el! Vizualizati acum produsele »
De ce doar orele de clasa nu sunt suficiente?
Alinierea Romaniei la legislatia europeana se reflecta si in programul de evaluare a sistemului de invatamant. Aparitia testelor de evaluare nationala la nivele claselor a II- a, a IV-a si a VI-a, testari dupa metodologia PISA, denota clar intentia oficialilor de a respecta recomandarile Uniunii Europene in pregatirea scolara a copiilor din ciclul primar si ciclul gimnazial. Vizualizati acum produsele »
Cu toate acestea, in Romania, efectuarea unei pregatiri conforme metodologiei PISA, cu manuale si predare interdisciplinara, este doar la inceput. Si totusi copilul dvs. este supus acestor tipuri de teste, desi poate nu le-a vazut niciodata! Vizualizati acum produsele »
Cei mai multi dintre parintii colegilor de generatie ai copilului tau ridica aceeasi problema - discontinuitatea pregatirii de acest tip. Bazat rationamentul logic si flexibilitatea gandirii - atat de utile in viata, acest stil de invatare ar trebui exersat la fiecare ora. Pentru ca sa prinda si sa dea roade!
Vizualizati acum produsele »
Din pacate, suportul didactic pentru acest tip de pregatire lipseste aproape complet! In putinele scoli in care o mana de profesori se preocupa de acest aspect, copiii primesc cateva foi xeroxate cu modele de subiecte de examen pe care acsa, sub indrumarea parintilor, trebuie sa le rezolve.
Este oare suficient? Doar la atat sa se reduca pregatirea pentru un examen?
Vizualizati acum produsele »

Ajutati-va copilul la cel mai important
examen din viata lui!

 

Vrei publicitate pe site sau newsletter? Scrie-ne la mariat@fokusad.ro (Ana-Maria Tudor - Media Coordinator).
Tipuri de publicitate disponibile: bannere, advertoriale, anunturi text, insert banner, newsletter dedicat, proiecte speciale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu