vineri, 28 iulie 2017

Laurențiu Dan Leoreanu va primi titlul de „Cetățean de Onoare” al municipiului Roman

Laurențiu Dan Leoreanu va primi titlul de „Cetățean de Onoare” al municipiului Roman

cetatean de onoarePe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Roman de luni, 31 iulie, figurează un proiect de hotărâre prin care se propune acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” domnului Laurențiu Dan Leoreanu – profesor, jurist, economist și politician, în prezent deputat PNL de Neamț în Parlamentul României.
Laurențiu Dan Leoreanu S-a născut la Roman, în familia profesorilor Elena şi Vasile Leoreanu, pe 5 august 1965. A urmat cursurile Şcolii Gimnaziale Vasile Alecsandri şi ale Colegiului Naţional Roman-Vodă.
Este absolvent al Facultăţii de Matematică și Informatică la Universitatea
Al. I. Cuza din Iaşi, promoţia 1989.
Pe parcursul întregii activități a avut ocazia să demonstreze că este o persoană dinamică, având o gândire strategică și abilităţi excelente de comunicare şi organizare, preocupat de o continuă dezvoltare profesională.
În anul 2000, a susţinut examenul pentru gradul didactic I.
În perioada 2002-2003 a urmat Cursul postuniversitar de managementul instituţiilor publice în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.
Este licenţiat al Universităţii Petre Andrei Iaşi – Facultatea de Drept, promoţia 2007.
A urmat studii de Master la Universitatea din Bacău la Facultatea de Ştiinţe Economice (Contabilitatea şi auditul afacerilor) şi la Universitatea Danubius Galaţi la Facultatea de Drept (Drept Administrativ Public European).
În anul 2010 a urmat un program de formare specializată pentru ocuparea
unei funcţii publice corespunzătoare în categoria înalţilor funcţionari publici, iar în anul 2011 a absolvit Cursul postuniversitar Securitate naţională şi bună guvernare la Universitatea Naţională de Apărare Carol I - Colegiul Naţional de Apărare.
În anul 2014 a urmat cursul Politică externă și diplomație la Institutul Diplomatic Român, iar în anul 2015 a obţinut de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Diploma de absolvire a cursului în domeniul managementului situațiilor de urgență.
După aproape 20 de ani la catedră, dintre care peste 4 ani director adjunct
şi apoi 7 ani director general la Colegiul Tehnic Miron Costin, după un mandat de 4 ani de consilier municipal, în anul 2008 romaşcanii l-au ales să le fie primar.
Încă de la preluarea mandatului, s-a implicat activ în revigorarea oraşului,
obiectivul general fiind reaşezarea comunităţii în locul pe care îl merită din punct de vedere istoric, geo-strategic, economic, în elita municipiilor din Moldova. A fost dedicat construirii unui oraş modern, european, un oraş în care investiţiile să vizeze toate categoriile sociale şi profesionale, de la facilităţi pentru atragerea investiţiilor în zonă, la implementarea de proiecte care să ofere locuri de muncă pentru cetăţenii activi, de la parcurile de joacă pentru copii, la centrele comunitare pentru vârstnici, de la modernizarea infrastructurii la creşterea coeficientului de sănătate prin revigorarea mediului, de la locuinţe pentru tineri şi persoane aflate în stare de risc social la infrastructura educaţională şi sportivă.
Laurențiu Dan Leoreanu se alătură astfel celorlalți cetățeni de onoare ai Romanului pe care-i puteți găsi aici: http://primariaroman.ro/cet_onoare.php  Foto: MV Production
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu