vineri, 28 iulie 2017

Primarul Lucian Micu și deputatul Laurențiu Leoreanu au participat la deschiderea oficială a Restaurantului MEDIEVAL

Primarul Lucian Micu și deputatul Laurențiu Leoreanu au participat la deschiderea oficială a Restaurantului MEDIEVAL

medieval 4Joi, 27 iulie, Iusti și Liliana Zapodeanu, proprietarii Restaurantului MEDIEVAL din Roman au invitat mai multe oficialități locale la deschiderea oficială a obiectivului. Pentru clienți, restaurantul va fi deschis de sâmbătă, 29 iulie.
Deputatul Laurențiu Leoreanu și primarul Lucian Micu, alături de proprietari, au tăiat panglica inaugurală și au asistat la slujba de sfințire a Restaurantului MEDIEVAL.
Au mai fost prezenți consilieri locali, manageri ai firmelor din Roman, jurnaliști și prieteni apropiați.medieval 2
Am fost invitat și am participat la inaugurarea unei afaceri locale - Restaurantul Medieval, o investiție care sper să fie de bun augur pentru consumatori, dar și pentru proprietar - Iusti și Lili Ancuța Zăpodeanu.
Mă bucur să știu că cei care au muncit ani buni peste hotare se întorc cu drag acasă și pun bazele unor afaceri, ajutând astfel economia și bugetul local.
Investiția în consolidarea și reamenajarea imobilului de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 238, cea mai veche clădire locuită din Roman - monument istoric, este un sprijin primit de comunitate în păstrarea identității istorice”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Iusti și Liliana au fost plecați din țară timp de 15 ani și acum s-au întors acasă. Iusti este inginer constructor și a realizat, alături de echipa sa, întreg obiectivul. Practic a transformat o casă veche, din str. Ștefan cel Mare, într-un imobil cu totul și cu totul modern dar care păstrează amintirile Centrului Vechi al Romanului.
medieval 1Situat la intrarea dinspre gara în centrul vechi al Romanului (str. Stefan cel mare, nr. 238, între Pompieri și Biserica Catolica) Restaurantul Medieval vă propune un meniu complex ce îmbină în mod armonios arta culinara italiană cu bucătăria tradițională românească alături de o gama variata de băuturi alese.
În clădire este un restaurant, cu 80 de locuri, la etaj iar la parter – demisol este o cramă, cu 30 de locuri.
În curtea interioară – terasă pot petrece clipe frumoase în jur de 80 de persoane. Avem și un loc de joacă pentru copii iar spațiul verde generos poate fi transformat, la solicitare, în loc de cununii civile, așa cum se practică în Occident.
Parcarea interioară este pentru 12 locuri dar mai există o parcare la Biserica Catolică, pe strada Ștefan cel Mare.medieval 3
În seara de deschidere pentru clienți, sâmbătă, 29 iulie, va cânta Cristian Prăjescu și vor fi și alte surprize. În general, muzica terasei va fi specifică anilor 80 – 90.
La noi se poate organiza orice, de la mese festive, întâlniri cu prietenii până la întâlniri corporatiste sau de afaceri.
Seara, întreaga terasă se umple de lumină ambientală într-un stil deosebit care va conferi locului un aspect feeric. Așteptăm romașcanii, din 29 iulie, să ne treacă pragul și să vadă ceva deosebit. Rezervări se pot face la tel: 0752.593840”, a spus Iusti Zapodeanu, proprietarul Restaurantului MEDIEVAL Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu