joi, 27 iulie 2017

Injecțiile sunt o chestiune de domeniul trecutului!

Injecțiile sunt o chestiune de domeniul trecutului!

De la redacție Ultimele date, declarate de către domnul Ion Neculăiasa, doctor în științe medicale, deschid noi perspective în domeniul cosmetologiei. Oricât ar părea de curios, refacerea considerabilă a proprietăților de apărare a pielii, ceea ce înseamnă totodată și întinerirea, sunt posibile fără a folosi metode invazive și operații plastice. Deci în ce constă secretul cosmeticii viitorului? Cum funcționează? Și poate să și-o permită orice român de rând?
Ion Neculăiasa
Doctor în științe medicale, medic primar dermato-venerolog, cosmetolog profesionist. Membru al Asociației medicilor dermato-venerologi și cosmetologilor din România.
Vechime în muncă: 46 de ani.

Reporter : Bună ziua, domnule Ion Neculăiasa! Încep cu întrebarea principală: Este adevărat că până de curând se considera că întinerirea este doar o manevră de marketing, și că în principiu nu este posibilă?
Ion Neculăiasa Da. Eu și astăzi pot să vă asigur, în proporție de 100%, că toate remediile cosmetice, atât de pe piața noastră, cât și din străinătate, îmbunătățesc doar un pic starea pielii, însă nu este vorba despre nici o întinerire.
Reporter : Dar ce ne puteți spune despre procedurile cosmetice și despre chirurgie?
Ion Neculăiasa Toate sunt minunate, și chirurgia plastică ajută mult la dobândirea rezultatului. Dacă dispuneți de bani pentru această metodă scumpă și, să fim sinceri, destul de riscantă, tot înainte! Rezultatele sunt foarte bune! Dar aceasta nu este întinerire, pielea nu își recapătă după operație starea de acum 10-20 de ani, nu se îmbunătățesc funcțiile sale regeneratoare, de apărare, nu crește echilibrul hidro-lipidic. Sunt chestiuni complet diferite. Eu personal nu sunt de acord cu chirurgia plastică, și mă străduiesc din răsputeri să-i conving pe pacienți să nu se opereze. Iar acum, cu atât mai mult, cu cât știința progresează așa de repede, liftingul facial e de modă veche.
Consecințe nefericite ale chirurgiei plastice
Reporter : Iată despre acest aspect am dori să aflăm mai multe. Vorbiți despre ultimele dumneavoastră cercetări?
Ion Neculăiasa Exact. În urmă cu câțiva ani, când abia începusem cercetările asupra fructelor de goji, nimeni nu își dădea seama de proprietățile lor unice. Însă constatând că pielea se regenerareză foarte mult de la acest remediu, am început să studiem cum influențează fructele de goji corpul uman și am creat crema GOJI CREAM. S-a dovedit că GOJI CREAM, efectiv imediat după aplicarea pe piele, începe să refacă celulele organismului uman. Și, după cum se putea prevedea, în cazul utilizării regulate, are loc regenerarea practic integrală a straturilor pielii, și, prin urmare, întinerirea.
Reporter : Ce probleme poate rezolva crema GOJI CREAM?
Ion Neculăiasa Fără să exagerez, vă spun că rezolvă orice problemă! Începând de la coșurile din adolescență și acnee și sfârșind cu schimbările pielii datorate vârstei - riduri mici și riduri adânci, pungi sub ochi și obraji lăsați, pierderea elasticității și a formei rotunde a feței. Datorită acțiunii la nivelul celulelor, pielea se reface complet, se regenerează, schimbările sunt pur și simplu colosale.
Reporter : Cui îi este destinat acest preparat?
Ion Neculăiasa Sunt convins că cea mai importantă este profilaxia. Așa că nu există o limită minimă sau maximă de vârstă pentru utilizarea preparatului cosmetic. Conform experienței mele, GOJI CREAM vindecă atât primele riduri de la 30 de ani, cât și schimbările serioase datorate vârstei, de la 75 de ani. Dar haideți să nu facem demagogie. Iată fotografiile pacientelor mele:

Elena Mateciuc, 58 de ani


Angela Tudor, 76 de ani


Alina Cristea, 72 de ani
Tot cu sprijinul Academiei Private de Sănătate, a fost realizat un sondaj, care a întrecut toate așteptările noastre

Sondajul Academiei Private de Sănătate: cum ați scăpat de riduri și cum v-ați întinerit tenul?

Medicamente:
23%
Crema GOJI CREAM:
47%
Medicina populară:
8%
Sunt în căutarea unei metode potrivite:
17%
Nu cred că acest lucru este posibil:
5%
Reporter : Impresionant! Cred că pe cititorii noștri i-ar interesa să știe de unde pot cumpăra crema GOJI CREAM?
Ion Neculăiasa În acest moment crema GOJI CREAM este accesibilă doar la comandă pe site-ul proiectului . Am încercat de multe ori să pătrundem în rețelele farmaceutice și comerciale, să atragem investitori, însă aceștia vor să-i pună cel mai mare preț și să o vândă de câteva ori mai scump, decât dorim noi. Înțelegeți, institutul nostru nu este o structură comercială. Și scopul nostru nu este să avem profit. În plus, colaborând cu Academia Privată de Sănătate din România, pur și simplu nu ne putem permite să ne stricăm reputația.
Sper, că o dată cu trecerea timpului, vom putea ajunge la o înțelegere, iar crema GOJI CREAM se va vinde la același preț în magazine. Deocamdată poate fi comandată doar online, pe site-ul producătorului . Ne-am străduit să facem totul simplu și confortabil - remediul se livrează prin poștă sau curierat, iar plata se face numai după primirea și verificarea coletului. Nu e nevoie să faceți nimic în plus.
Reporter : Poate vreți să le transmiteți ceva cititorilor noștri, înainte de a încheia interviul?
Ion Neculăiasa Aș dori să le urez femeilor noastre să rămână mereu tinere, nu numai fizic, dar și sufletește. Să fiți deschise către tot ceea ce este nou, să fiți fericite și sănătoase! Bărbaților, să vă ajutați întotdeauna femeile să fie frumoase! Mi-aș dori să cred că și mica noastră realizare este tot o împlinire a unui mare vis al femeii, acela de a fi mereu frumoasă și dorită!
Important! Cercetările au arătat că iarna este cea mai bună perioadă pentru a începe întinerirea pielii. Datorită temperaturii scăzute, metabolismul este accelerat, circulația sângelui este îmbunătățită, iar efectul utilizării preparatului este sporit. Întinerirea pielii este cu 47% mai rapidă, decât dacă ar fi fost realizată în sezonul cald. Refacerea funcțiilor organismului se realizează în proporție de 100% în timpul unui singur tratament.
P.S.: L-am rugat pe domnul Ion Neculăiasa să facă o reducere suplimentară pentru cititorii noștri. El ne-a îndeplinit dorința, iar acum fiecare poate cumpăra crema GOJI CREAM cu o reducere suplimentară de 50% .

194 comentarii astăzi
Vivi Alexe
Mi-am comandat crema GOJI CREAM . La cei 27 de ani ai mei, din cauza mimicii active, aveam riduri foarte vizibile pe frunte. Am folosit-o probabil câteva săptămâni, până când mi-au dispărut ridurile. Acum o folosesc câteodată, în scop profilactic, dar în general pielea s-a regenerat și a devenit netedă.
acum două ore
Ion Neculăiasa
Vivi, este bine ce faceți. Crema trebuie folosită în scop profilactic în orice caz, deoarece nu numai că netezește pielea, și vindecă ridurile, dar are și un rol protector pentru țesuturile pielii.

Cu respect, Ion Neculăiasa.
acum două ore
Gheorghe Vadim
I-am dăruit un asemenea remediu soției. Este foarte mulțumită. De ce a apărut așa de târziu interviul? GOJI CREAM este acum un produs foarte cunoscut, dacă până și eu știu de el.
acum două ore
Luminița Suciu
Am comandat crema GOJI CREAM . Mi-a fost livrată a doua zi, prin curierat. Până acum am folosit-o de câteva ori. Senzațiile sunt plăcute. Acest preparat intensifică acțiunea tuturor cremelor și serurilor, dacă sunt folosite împreună, chiar și pe internet scrie. Chiar și eu am observat că a început să aibe un efect mai mare crema pe care o folosesc în mod obișnuit.
acum două ore
Livia Vlad
Sună a poveste, însă a trecut mai puțin de o lună de când am un nou chip! Eu sunt una dintre cele care doreau să facă injecții, deja începusem să pun bani deoparte!
Sper că fotografiile vă vor spune totul. Mă iertați, dar nu am unele bune, de calitate

acum două ore
Daria Manole
Vă mulțumesc pentru articol! Mi-am comandat și eu această cremă
acum două ore
Mihai Mereuță
Și eu am comandat pentru prietena mea. Mi-au promis că mi-o livrează în ziua următoare. Aștept.
acum două ore
Irina Solomon
Folosesc crema GOJI CREAM cu plăcere. Efectul este pur și simplu extraordinar. Mă simt tânără și sănătoasă. Mi s-a îmbunătățit considerabil starea pielii, iar efectul se menține, chiar dacă am întrerupt folosirea remediului. Iată deosebirea principală față de restul cremelor.

acum două ore
Iulia Zănoagă
Eu încă nu am nevoie de această cremă, însă urmăresc mereu știrile. În urmă cu vreo trei luni a fost o emisiune la TV despre crema GOJI CREAM . Astfel încât, cred că toți cei care au nevoie de ea au reușit să o cumpere și să o încerce. Eu personal am văzut o mulțime de comentarii pozitive despre produs, ceea ce nu poate decât să mă bucure:)
acum o oră
Elvira Condurache
Nu știu dacă se vede din afară, dar pentru mine rezultatul este pur și simplu EXTRAORDINAR!!! Sunt în extaz, pur și simplu sufletul îmi cântă, când îmi privesc chipul în oglindă! Efectiv în aproximativ 20 de zile bătrânica a fost transformată într-o tinerică!!! Așa va fi oare în continuare!!!!!

acum o oră
Ion Neculăiasa
Elvira, rezultatul este într-adevăr excelent! Exact acest lucru ne-am străduit să-l obținem când am elaborat acest produs. Pentru un efect mai puternic, continuați să folosiți crema.

Cu respect, Ion Neculăiasa.
acum 45 de minute
Andrei Bănică
Demult mă gândeam la asta, oare se va inventa în secolul nostru elixirul tinereții veșnice? Chiar dacă nu este acest produs, tot suntem pe-aproape! Ce urmează, domnilor? Nemurirea? În orice caz, este extrem de interesant! Tot respectul unor asemenea oameni de știință!
acum o oră
Ion Neculăiasa
Andrei, vă mulțumesc că apreciați eforturile noastre. Să sperăm că a mai rămas puțin până la nemurire.

Cu respect, Ion Neculăiasa.
acum o oră
Elisa Stan
Interviul este foarte interesant, mulțumesc! Deschideți ochii oamenilor!
acum o oră
Laura Dinu
Mă alătur recomandărilor fetelor! Eu am făcut și proceduri la salon, și masaj, am folosit și tehnici cu aparate... Iar acum nu înțeleg de ce am cheltuit așa de mulți bani?! GOJI CREAM îmi face același lucru, doar că o folosesc acasă, oricând am timp liber! Efectul nu este deloc mai rău! Pielea devine mai fermă, mai netedă, vindecă toate inflamațiile...Un asemenea produs la prețul UNEI proceduri la salon este pur și simplu un CADOU! Vă recomand tuturor să o cumpărați urgent! Nu veți regreta!
acum o oră
Valeria Panciu
Dar nu este înșelătorie? De ce se vinde pe internet?
acum 58 de minute
Eugenia Tănase
Valeria, ai citit articolul? Se vinde pe internet, deoarece ciubucarii din rețelele farmaceutice vor să facă profit și din asta! Dar despre ce înșelătorie poate fi vorba, dacă plata se face la primire? Eu am comandat. Mi-au livrat produsul, am verificat totul, m-am uitat și abia apoi am plătit. Dar acum pe internet se vând de toate, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la tehnică și mobilă.
acum 50 de minute
Ion Neculăiasa
Doamnă Valeria, puteți să nu vă faceți griji, produsul a trecut toate testele clinice și este certificat în totalitate.

Cu respect, Ion Neculăiasa.
acum 45 de minute
Valeria Panciu
Eugenia, îmi cer scuze, nu am observat de la început pe site informația despre plata ramburs. Atunci sigur totul este în regulă, dacă plata se face la primire. Mă duc să fac și eu comandă.
acum 40 de minute
Neli Sandu
Un remediu excelent pentru întinerire. Consider că nu este corect să fie comparat cu chirurgia plastică, totuși, un asemenea rezultat nu poate fi obținut cu nimic. Nici o cremă nu se compară cu aceasta! Pentru un preparat așa de ieftin, GOJI CREAM face pur și simplu minuni! Dar ce să mai lungesc vorba, priviți:

acum 34 de minute
Alexandru Alexe
Mulțumesc pentru îndrumare. Trebuie să-i dăruiesc mamei o asemenea cremă de ziua ei de naștere. M-a înnebunit cu ridurile ei! Of, femeile!
acum 27 de minute
Amalia Turcu
Am citit comentariile și am înțeles că trebuie să o cumpăr) Mă duc să fac comandă.
acum 22 de minute
Ioana Topârceanu
Oameni buni, spuneți-mi, de unde ați cumpărat? În farmacii nu se vinde un asemenea remediu. Nu aș vrea să dau de un produs contrafăcut, căci, după câte înțeleg, nu are nici un efect.
acum 16 minute
Ion Neculăiasa
Încă o dată repet. Crema GOJI CREAM poate fi comandată DOAR de pe site-ul oficial al producătorului . Pentru a nu greși, pur și simplu apăsați pe butonul ”Intrați pe site-ul producătorului”, puțin mai jos! Special pentru cititorii noștri, în urma acordului cu producătorul, se oferă o reducere mare, însă ea nu va fi valabilă multă vreme, așa că grăbiți-vă să comandați!
Și feriți-vă, vă rog, de produsele contrafăcute.

Cu respect, Ion Neculăiasa.
acum 12 minute
Ana-Maria Marin
GOJI CREAM este un remediu extraordinar. Datorită lui am scăpat de riduri în 3 săptămâni. În plus, acum se vinde cu reducere. Fetelor, comandați-l, cât mai e pe stoc.
acum un minut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu