duminică, 30 iulie 2017

Cântăreața Marina Scupra a murit. A fost răpusă de cancer, la 49 de ani

Cântăreața Marina Scupra a murit. A fost răpusă de cancer, la 49 de ani

30 iulie 2017 11:56



Marina Scupra a murit. Cântăreața suferea de cancer, boală care a răpus-o în doar câteva luni. Artista avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu compozitorul Dan Dimitriu.
Cântăreaţa Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a avut dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.
„Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat, pentru Libertatea, un apropiat al familiei artistei.

Citește și Românul care vinde dulciuri din Transilvania în Statele Unite. Colacul secuiesc e preferatul americanilor


Marina Scupra a murit din cauza unei boli nemiloase

Chinuit de durere, voleibalistul Claudiu Pițigoi, soțul Marinei Scupra, i-a fost alături în spital, până în ultima clipă.
„O boală nemiloasă cu o evoluție rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simț și discreție din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viața”, a spus Claudiu Pițigoi, într-un mesaj public trimis presei.
Marina Scupra s-a stins la spitalul Elias din Capitală, la doar 49 de ani.
„Dacă nu te controlezi, cancerul când te doare este prea târziu. Boala asta perversă nu ne dă niciun semn până în ultimul moment”, a precizat aceeași sursă.

Doliu în lumea artistică, după moartea Marinei Scupra

După ce a aflat vestea înfiorătoare, Mirabela Dauer a transmis, duminică, un mesaj, pe pagina sa de Facebook.
„Te-ai stins prea devreme. Să-ţi găseşti liniştea acolo unde ai plecat să-i bucuri pe îngeri cu vocea ta minunată. Mi-ai împietrit sufletul de durere, dar probabil că Dumnezeu are nevoie de cei buni lângă el… Odihneşte-te în pace, om frumos! Rămas bun, prieten drag!”, a scris Mirabela Dauer.
Marina Scupra a urmat Școala Populară de Artă din Bucureşti, după ce și-a făcut debutul, în 1973, la emisiunea „Prietenii lui Așchiuță”. În 1981, a participat la „Cântarea României”, unde a obținut mențiune. Un an mai târziu a câștigat Festivalul de la Mamaia, cu melodia „Joc de Copii”, compusă de Laurențiu Profeta. Cu un an în urmă, primise Premiul Tinereții în cadrul aceluiași festival.
Mai apoi, a început colaborarea cu Dan Dimitriu, compozitorul care i-a devenit soț și căruia i-a dăruit doi copii, Antonia și Dragoș. De altfel, unul dintre cele mai cunoscute șlagăre ale Marinei Scupra este „Drumul meu” (1984), care este compus de Dan Dimitriu.
După despărțirea de Dan Dimitriu, artista și-a refăcut viața, după ce s-a căsătorit cu voleibalistul Claudiu Pițigoi. Marina Scupra își rărise aparițiile publice pentru a se dedica familiei.
Marina Scupra a jucat, în 1994, în comedia „Concurs de seducție”, alături de Horia Brenciu și Tino Furtună, notează digi24.ro.
Marina Scupra a cântat în spectacole ale Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, iar în 2001 a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii „Titu Maiorescu”. Era profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă din Piteşti.

Citește și Fiscul vinde casele lui Robert Negoiţă. Apartament de 3 camere cu 17 mii de euro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu