vineri, 28 iulie 2017

De vineri, 28 iulie, la Ștrandul Roman, regal de mașini tunate și decibeli în cadrul Tuning Fest 2017

De vineri, 28 iulie, la Ștrandul Roman, regal de mașini tunate și decibeli în cadrul Tuning Fest 2017

tuning festÎn perioada 28-30 iulie, în parcarea din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”, în zona dinspre Stadion, va avea loc Auto Tunning Fest, un eveniment organizat de ACS Auto Customs, la care sunt așteptați să participe peste 130 de pasionați cu mașini tunate, din întreaga țară și Republica Moldova.
Pe lângă expoziția auto, se va desfășura și un campionat pentru sistemele audio (dB Drag) și, împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție Neamț, se vor organiza campanii de informare, cu sfaturi pentru prevenirea accidentelor rutiere.
CSM Roman va pune la dispoziția organizatorilor spațiul de desfășurare a evenimentului și va oferi participanților 100 de carduri de acces gratuit la bazinele din Ștrand, pentru a promova acest obiectiv și către cei care vin din alte orașe. Poliția Roman, Poliția Locală și Jandarmeria vor asigura ordinea și siguranța.
Expoziția va fi deschisă în cele trei zile de eveniment între orele 10.00 și 22.00, competiția audio se va desfășura sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 17.00, premierea fiind programată pentru data de 30 iulie.
Sursa: Primăria Roman
Joi, 27 iulie, a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentate de către organizator toate detaliile legate de această manifestare.
Roșca Alin Cristofor, președintele ACS Auto Customs, organizatorul manifestării, a precizat că romașcanii și nu numai vor putea să vadă mașini tunate profesional, activitatea desfășurându-se pe mai multe secțiuni; aspect exterior, aspect interior, dotări, etc.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu