luni, 31 iulie 2017

Laurențiu Leoreanu: „Renunţ la orice fel de privilegiu financiar asociat titlului de cetăţean de onoare!”

Laurențiu Leoreanu: „Renunţ la orice fel de privilegiu financiar asociat titlului de cetăţean de onoare!”

leoreanu renunta„Titlul de cetăţean de onoare al unei comunităţi reprezintă forma simbolică de apreciere pe care acea comunitate o poate manifesta faţă de o persoană, dincolo de recunoaşterea directă a unor merite.
Mulţumesc tuturor celor care au apreciat munca depusă de mine în dezvoltarea Romanului şi în transformarea acestuia, iar acest titlu este acordat nu doar mie, ci unei întregi echipe care a muncit pentru acest municipiu.
Desigur că sunt voci, inspirate politic, din păcate, care vor să ducă în derizoriu activitatea depusă în administraţia locală din ultimii ani, cele mai agresive nici măcar venite din Roman, ci din zone periferice sau de aiurea din ţară, iar acestora le răspund astfel: voi asculta cu obedienţă opiniile, sfaturile, direcţiile venite din partea celor care au oferit Romanului mai multă viaţă şi muncă decât mine!
Mai mult decât atât, sunt un om demn şi care nu renunţă la onoarea sa îndoindu-se în faţa oricui, iar asta a fost una dintre calităţile mele care au adus plus activităţii administrative din Roman.
În egală măsură, spre deosebire de unii cetăţeni cu „opinii”, sunt plătitor de taxe şi impozite aici, la Roman, pentru Roman, iar nici la acest lucru nu îmi doresc să renunţ!
Titlul de cetăţean de onoare vine, într-adevăr, cu o serie de beneficii financiare, gândite pentru romaşcanii cu o activitate prodigioasă, dar care nu sunt financiar mereu foarte stabili, iar comunitatea este obligată să vină în sprijinul acestora! Eu sunt în putere, muncesc şi voi munci în continuare pentru Roman, condiţii în care renunţ la orice fel de privilegiu financiar asociat acestui titlu de cetăţean de onoare, care pe lângă recunoaşterea muncii depuse în beneficiul romascanilor este un semn de obligaţie în a munci cu toată puterea pentru oraşul meu!
Vă mulţumesc tuturor celor de bună credinţă, voi cei care îmi daţi motivaţia să muncesc în continuare pentru Roman şi romaşcanii mei.” – deputat Laurențiu Leoreanu
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu