duminică, 28 februarie 2016

BARONII JUSTITIEI LA BILANTUL DNA – Romania se scufunda in saracie, subminata de coruptie si razboi economic, dar sefii marilor parchete, ai CSM, SRI, instantelor si ai structurilor de forta fac parada de limuzine de lux de parca ar fi imparati. Presedintele Klaus Iohannis a venit cu ultimul tip de Mercedes S-Klasse, sefa DNA cu BMW, sefa ICCJ cu Audi A6, generalul SRI Coldea cu Audi A8, seful CSM cu Mercedes ML Brabus. Cu totii au tinut discursuri inflacarate impotriva coruptiei (Galerie foto)

BARONII JUSTITIEI LA BILANTUL DNA – Romania se scufunda in saracie, subminata de coruptie si razboi economic, dar sefii marilor parchete, ai CSM, SRI, instantelor si ai structurilor de forta fac parada de limuzine de lux de parca ar fi imparati. Presedintele Klaus Iohannis a venit cu ultimul tip de Mercedes S-Klasse, sefa DNA cu BMW, sefa ICCJ cu Audi A6, generalul SRI Coldea cu Audi A8, seful CSM cu Mercedes ML Brabus. Cu totii au tinut discursuri inflacarate impotriva coruptiei (Galerie foto)

Duminică, 28 februarie 2016 12:36 | Scris de Razvan SAVALIUC | pdf | print | email
Bilanturile anuale ale DNA au devenit o parada de functii, uniforme si masini de lux, din partea celor care se lauda ca se lupta cu coruptia pentru ca populatia sa o duca, zic ei, mai bine. Bilantul DNA pe 2015, desfasurat joi 25 februarie 2016, la Cercul Militar National din buricul Capitalei, a oferit societatii un interminabil sir de declaratii inflacarate impotriva coruptiei, in maniera cea mai triumfala posibila, in totala discordanta cu realitatea din economia romaneasca, care de ani de zile este subminata de grupari de crima organizata sustinute de la cel mai inalt nivel politic, fraude care, atentie, nu sunt niciodata anchetate de DNA.
Paradoxal, cei chemati sa starpeasca marea coruptie – sefi de institutii de forta – isi permit sa se afiseze pe banul public ca si cand ar fi niste baroni, in limuzine de lux dintre cele mai scumpe. Ultimul tip. Basca ca au salarii in medie de 3 ori mai mari decat ale unui deputat, senator sau ministru.
Orice s-ar spune despre fostul premier Victor Ponta (alungat de la guvernare de DNA cu un dosar fabricat de coruptie), acesta avea mai multa consideratie fata de cetatean, umbla cu o Dacia Duster, spre deosebire de sefii marilor parchete, ai CSM, SRI, ICCJ, Politiei si altor institutii de forta, care pe banul public se fataie numai in Mercedes-uri, BMW-uri, Audi, VW etc, autoturisme de lux cumparate masiv in ultima perioada.
Uitati cu ce limuzine de lux se afiseaza acesti seici ai Justitiei intr-o Romanie saracita de coruptii pe care aceste personaje platite gras de la buget ar trebui sa-i stopeze!
Cum sa fie capabile aceste personaje sa starpeasca coruptia pana la un nivel suportabil de populatie, cand prima lor grija e sa se afiseze in masini pe care in Vest doar milionarii in euro si le pot permite. Dacia autohtona nu le place. Unii dintre ei, aidoma unor parveniti, au soferi personali pe care ii instruiesc sa le deschida usa la maniera cea mai umilitoare pentru bietii angajati. Din momentul in care opresc masina, soferii zboara pe branci sa le deschida usile baronilor Justitiei, pentru ca lumea sa vada cat de importanti sunt ei! Aceste personaje nu au nicio ingrijorare ca romanii sunt tinuti la 200 euro salariu minim, ca resursele tarii au incaput cam toate pe mana strainilor si ca economia nationala este subminata continuu. Nu ii interseaza sutele de dosare de uriasa coruptie tinute in sertarele DNA si DIICOT. Ei nu fac decat dosare-spectacol! Aresteaza toata ziua parlamentari (care merg cu Dacia) si ii plimba in catuse, dau iama in mediul de afaceri autohton si nu au nicio treaba cu afacerile necurate ale strainilor din Romania.
Aceste personaje tremura de fericire sa se mentina in gratiile marilor ambasade, sa ia note mari in rapoartele MCV, sa isi conserve functiile si avantajele materiale. Si pentru ca toate aceste zbateri nu ar avea niciun rost daca lumea nu ar vedea cum au reusit ei in viata, iata-i la bilantul DNA intrecandu-se in marci de masini! Gandesc si actioneaza asa cum se prezinta!
Iata lista masinilor de serviciu defilate la bilantul DNA si a celor care au coborat din ele:
-BMW seria 5 - B 24 XCD – Laura Kovesi si adjunctul ei Calin Nisor;
-BMW Seria 5 - B 27 ERF – ministrul Justitiei Raluca Pruna si SPP-istul ei;
-Audi A6 – B 01 WZP – sefa ICCJ Livia Stanciu
-VW Passat ultimul tip – Procurorul General al Romaniei Bogdan Licu;
-VW Passat ultimul tip – B 101 XWK – ajunctul Procurorului General al Romaniei Codrut Olaru;
-Mercedes ML Brabus – B 77 WSG – presedintele CSM Mircea Aron si vicepresedintele Lia Palade;
-Toyota Land Cruiser – B 03 RHJ – sefii DIICOT Daniel Horodniceanu si Georgiana Hosu;
-Audi A8 ultimul tip – B 111 XRT – directorii SRI Eduard Helvig si generalul Florian Coldea;
-WV Tuareg – B 74 JYI – generalul SRI Dumitru Dumbrava;
-Mercedes S-Klasse ultimul tip – B 04 ZMT - Presedintele Romaniei Klaus Iohannis;
-Mercedes C-Klasse – B 70 WMU – consilierul prezidential Simina Tanasescu;
-Mercedes C-Klasse – B 70 WNF - consilieri ai Presedintelui Romaniei;
-VW Passat – B 43 DRF – membrii CSM Adrian Bordea si Gheorghe Muscalu;
-VW Passat - B 18 XCA – membrul CSM Marius Tudose;
-BMW X3 ultimul tip – B 70 RBU – ministrul de Interne Petre Toba;
-VW Touareg ultimul tip – B 101 RKM – Mihnea Motoc ministrul Apararii;
-VW Touareg – B 28 ASH - premierul Dacian Ciolos;
-VW Jetta – B 06 ZXU – procurorul Remus Budai, seful ANAF – Antifrauda;
Ce parere aveti despre opulenta afisata de cei care zic ca lupta impotriva coruptiei?
Accesari:65

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu