miercuri, 24 februarie 2016

Campania “Vă dăm la ziar”: jurnaliștii și bloggerii

Campania “Vă dăm la ziar”: jurnaliștii și bloggerii

Campania “Vă dăm la ziar”: jurnaliștii și bloggerii
24 February
18:25 2016
Campania inițiată de Ziarul de Roman – “Vă dăm la ziar” continuă. Pentru ediția de astăzi, romașcana Cristina Scacun, un blogger activ și, în același timp, un observator al presei online.
“Revin cu un nou mesaj. Sper să va fie de folos.
Prin anii ’90 a început să ia avânt presa. La început – presa scrisă, fiind mai ușor de editat și de citit. Apoi audiovizualul. Și uite cum, într-un orășel mic ca al nostru, au apărut o sumedenie de ziare și televiziuni. Acum se mențin în atenția romașcanilor două ziare, trei posturi de televiziune si, dacă nu mă înșel, un post de radio. Relativ recent, a început să se dezvolte activitatea editorială și în mediul online. Cele două ziare au și variantă online. Plus ca au apărut o mulțime de bloguri și site-uri pe care apar zilnic tot ce mișca în oraș și în țară, în scopul informării romașcanilor. Poate ca nu ar fi rău să promovați și presa scrisă și online, plus audiovizualul. Se merită să promovam și activitatea acestor oameni.
Cristina Scacun”.
Adresele noastre de e-mail, redactia@ziarulderoman.ro şi ziarulderoman@gmail.com, vă stau în continuare la dispoziție dacă doriți să promovați un agent economic, un tip de comerț sau o breaslă, important este să vedem și partea plină a paharului și să-i “arătăm cu degetul” și pe cei care doresc să facă ceva bun pentru cei din jur, de la un serviciu, până la oferirea unui loc de muncă. Ei trebuie susținuți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu