marți, 23 februarie 2016

Campania “Vă dăm la ziar!” – Bibliotecarii

Campania “Vă dăm la ziar!” – Bibliotecarii

Campania “Vă dăm la ziar!” – Bibliotecarii
22 February
18:29 2016
Pe adresa redacţiei, am primit un nou mesaj dedicat campaniei: “Vă dăm la ziar!”, iniţiată de Ziarul de Roman, campanie care îşi propune să încurajeze mediul economic local. Dar, în acelaşi timp, am primit pe adresa redacţiei mesaje legate de încurajarea unor anumite bresle. După subiectul drumarilor, astăzi a venit momentul bibliotecarilor.
“Sunt Cristina, locuiesc în Roman, aici m-am născut şi aici m-am întors să lucrez ca medic şcolar. Dintotdeauna am fost pasionată de cărţi, filme, spectacole. Intram destul de des în librării, spre disperarea părinţilor mei, care se vedeau nevoiţi să îmi cumpere măcar o carte. Crescând, am început să îmi cumpăr singură cărţi, tot spre disperarea părinţilor mei, care nu mai ştiau unde să le depoziteze prin casă. Pe unele cărţi, spre disperarea mea de data asta, le-au dăruit altora, mai ales cărţile ce li se păreau lor mai greu de «digerat». Ca să nu mai vorbim de bibliotecă, unde, până la terminarea liceului, eram unul din cei mai frecvenţi şi fideli clienţi. Citeam cărţile mai mult decât apăreau altele noi şi necitite, aşa că citeam şi reciteam mereu cărţi. La cinema mergeam săptămânal, chiar şi la 2-3 filme. Era acel farmec aparte de a vedea un film bucurându-te de el împreună cu alte câteva sute de persoane. Mai ales când era un film lansat relativ recent, era bucuria noutăţii…”
Cristina Scacun
Vă reamintim că, dacă aveţi ceva de bine de zis despre un magazin, despre o anumită breaslă, despre modul în care se face comerţ în Roman per ansamblu, puteţi să ne trimiteţi câteva rânduri şi le vom publica. Este un mod de a ajuta economia locală şi care nu percepe o anumită publicitate directă, pe bani, ci percepţia fiecăruia dintre noi.
Vă mulţumim pentru implicare!

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu