joi, 18 februarie 2016

COMPLICITATEA LUI CIOLOS – Senatorul Serban Nicolae il desfiinteaza pe premierul Dacian Ciolos: „Ati comis, cu buna stiinta, o fapta abjecta, o mizerabila infractiune de fals. Certificand, sub semnatura proprie, faptul ca Ministerul Agriculturii a suferit un prejudiciu de 60 milioane euro, ati contribuit la trimiterea nemeritata in inchisoare a unor oameni care nu v-au gresit cu nimic. Puteti dormi linistit cand stiti ca profesorul Mencinicopschi se afla in inchisoare pe falsul dumneavoastra?”

COMPLICITATEA LUI CIOLOS – Senatorul Serban Nicolae il desfiinteaza pe premierul Dacian Ciolos: „Ati comis, cu buna stiinta, o fapta abjecta, o mizerabila infractiune de fals. Certificand, sub semnatura proprie, faptul ca Ministerul Agriculturii a suferit un prejudiciu de 60 milioane euro, ati contribuit la trimiterea nemeritata in inchisoare a unor oameni care nu v-au gresit cu nimic. Puteti dormi linistit cand stiti ca profesorul Mencinicopschi se afla in inchisoare pe falsul dumneavoastra?”

Joi, 18 februarie 2016 13:10 | Scris de G.T. | pdf | print | email
Senatorul PSD Serban Nicolae ii cere demisa de urgenta premierului Romaniei Dacian Ciolos (foto stanga), ca urmare a actiunii abuzive a ANAF in cazul Antenelor, actiune prin care este incalcata atat libertatea de exprmiare, cat si Constitutia Romaniei care prevede ca „nicio publicatie nu poate fi suprimata”. De asemenea, Serban Nicolae il acuza pe Dacian Ciolos ca a comis o infractiune de fals, o fapta abjecta, cand a semnat constituirea Ministerului Agriculturii ca parte civila in dosarul „Telepatia”, reamintindu-i ca in acest fel a contribuit la mascarada judiciara in urma carei mai multi oameni au ajuns la inchisoare.
Solicitarea lui Serban Nicolae (foto 2) privind demisia de urgenta a lui Ciolos a fost facuta miercuri seara, 17 februarie 2016, la cateva ore dupa ce, in timpul sedintei din Senat la care a participat premierul, senatorul PSD ii recomandase acestuia sa renunte la functie. Noul demers al lui Serban Nicolae vine ca urmare a unei postari pe Facebook a lui Dacian Ciolos, de miercuri seara, insotita de alte comentarii, in care prim-ministrul a precizat ca fondul actiunii ANAF impotriva Antenelor a fost corect, iar inteventia justificata.
Astfel, pe Facebook, Serban Nicolae ii transmite lui Dacian Ciolos ca nu este de buna-credinta si nici nu actioneaza pentru interesul public. Senatorul ii explica din nou premierului ca ANAF nu a actionat deloc legal si ca o lege nu se poate aplica prin abuz. Totodata, Nicolae precizeaza ca nu exista nicio justificare pentru actiunile de intimidare ale ANAF.
In aceeasi postare de pe Facebook, Serban Nicolae ii reaminteste lui Dacian Ciolos si despre implicarea sa in dosarul „Telepatia”. Mai exact, senatorul PSD sustine ca actualul premier a comis infrcatiunea de fals cand a semnat, pe vremea in care era ministru, constituirea Ministerului Agriculturii ca parte civila in dosarul „Telepatia”. Serban Nicolae il acuza pe Ciolos ca a contribuit la trimiterea la inchisoare a unor oameni nevinovati si il intreaba cum poate sa doarma stiind ca, in baza falsului pe care l-a comis, profesorul Gheorghe Mencinicopschi se afla incarcerat.
Iata postarea senatorului Serban Nicolae:
Domnule Dacian Ciolos, dati-va, urgent, demisia!
In seara aceasta, pe contul personal din reteaua Facebook, v-ati exprimat punctul de vedere in legatura cu dezbaterea din Senat privind actiunea ANAF la sediul Antena Group SA. Inteleg ca, de fapt, nu sunteti neinformat, nu sunteti de buna-credinta si nu actionati in sustinerea interesului public.
Astfel,
1.ANAF nu a actionat legal! Nu mai insistati cu aberatia separarii fondului de procedura. Daca era legal, ANAF nu avea de ce sa comita actiuni abuzive! Chiar nu intelegeti ca nu poti aplica legea prin abuz? Atunci, demisionati!
2.Nu exista o presiune pentru ca ANAF sa se intimideze ori sa nu isi exercite atributiile legale! Exista o presiune ca ANAF sa nu actioneze abuziv, sa nu iasa, in numele statului, din limitele legii! Nu intelegeti ca prin aceste actiuni nu se recupereaza vreun leu din pretinsul prejudiciu, dar se produc pagube semnificative in dauna banului public? Atunci, demisionati!
3.Am incercat sa fiu, totusi, mai bland in ceea ce va priveste. Am gresit. De aceea, va reamintesc faptul ca ati comis, cu buna stiinta, o fapta abjecta, o mizerabila infractiune de fals. Certificand, sub semnatura proprie, faptul ca Ministerul Agriculturii a suferit un prejudiciu de 60 de milioane de euro prin privatizarea I.C.A. S.A., ati contribuit la trimiterea nemeritata in inchisoare a unor oameni care nu v-au gresit cu nimic. Puteti dormi linistit cand stiti ca profesorul Mencinicopschi se afla in inchisoare pe falsul dumneavoastra? Puteti fi arogant si agresiv cand stiti ca sotiei profesorului i s-a pus poprire pe pensie si s-a pus sechestru pe singura avere imobiliara, dupa o viata de munca, un modest apartament la bloc? Nu aveti nici cea mai mica mustrare de constiinta pentru ca mizeria, la care ati fost partas esential, a produs aceste suferinte inumane? Atunci demisionati!
Demisia nu va poate sterge trecutul. Dar demisia ar putea face ca obrazul dumneavoastra sa inceapa sa-si recapete aspectul uman.
PS Daca tot platiti, din bani publici, un site al Guvernului Romaniei, aveti decenta de a va exprima opiniile de interes public acolo, oficial si asumat”.
Accesari:660

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu