vineri, 19 februarie 2016

LIVE TEXT Cum se vede mitingul Antena 3 la televiziunea de stiri a trustului Intact

Antena 3 a inceput sa transmita din Piata Constitutiei cu multa vreme inainte de ora 15.00, cand incepe oficial "intalnirea" vedetelor postului cu telespectatorii. Postul sugereaza ca sunt foarte multi oameni, in timp ce, potrivit reporterilor HotNews.ro, la 14.40 erau prezenti circa 300 de participanti, majoritatea oameni in varsta. Televiziunea organizatoare prezinta cadre stranse sau cu grupurile compacte de oameni din fata scenei.
  • HotNews.ro prezinta LIVE TEXT modul cum Antena 3 prezinta propria manifestatie de langa Parlament.

14.40 Promo: "Fii la putere. Antena 3 e aici", "Astazi e ziua marii intalniri."
14.43 Sabina Iosub transmite din Piata Constitutiei, cu 20 de minute inainte de inceputul oficial al mitingului. Cadre foarte stranse, cu pensionari stransi in spatele Sabinei Iosub. Discutii cu Radu Tudor si canteretul Florin Ristei, ingrijorat ca poate omul nu-i poate vedea actul artistic la televizor. Imagini cu cateva zeci de oameni in fata scenei
14.50 Pauza cu promouri si invitatii ca oamenii sa iasa in strada. Foarte multe reclame (Dupa un alt calup difuzat cu doar 15 minute inainte)
15.00 Reincepe transmisia in direct. Divertisment: "Capatos si Dan negru sunt cu noi!" Plus Simona Gherghe. He he, buna ziua! Simona Gherghe vorbeste despre "arma celor de acasa", telecomanda.
15.02 Panorama de la joasa inaltime cu multimea, in split de ecran cu reporterita


15.05 Cadre cu oamenii stransi in fata scenei. Camera se invarte deasupra multimii


15.10 Aflam ca "in piata a venit Mihai" (Gadea - n.red.), a venit Mircea Badea. Reporterita ne anunta ca Mihai Gadea "e emotionat"

15.13 E citat Ion Ratiu. Telespectatorii sunt apoi anuntati ca "se striga si numele lui Mugur Ciuvica, a venit si domnia sa aici!"

15.15 Imaginile cu multimea sunt rapide si acopera doar o mica parte a Pietei Constitutiei. Imaginile sugereaza ca e foarte multa lume prezenta. Potrivit reporterilor HotNews.ro, cu cateva minute inainte venise dinspre Izvor un grup compact de 400-500 de oameni.

15.17 Cadre stranse, panoramare de la mica inaltime ce sugereaza ca e foarte multa lume stransa, imagini cu vedetele stranse pe scena montata in Piata Constitutiei. "A venit momentul sa oprim abuzurile!" si "Impreuna suntem tot aici si mai departe mergem impreuna. Forta noastra esti tu"

15.18 Mihai Gadea striga din rarunchi "Antena 3 e aici" Lumea striga "Libertate!" Pe chipurile vedetelor celor cinci posturi ale Intact se citeste o emotie veritabila (una a varsat lacrimi, alta si-a muscat buza) si o indarjire de neoprit, caci "astazi e vorba despre libertate". Alaturi de vedete e si Stegarul Dac! striga Mihai Gadea. "Romania vrea libertate!"

15.22 Cand o fata incepe sa cante "Acum ori niciodata", dintre batranii stransi in fata scenei se ridica doua maini cu un smartphone, sa-i filmeze pe Mircea Badea si Adrian Ursu cu priviri sobre, darze, dar triste. Mihai Gadea zambeste multimii



15.30 Mircea Badea ii indeamna pe spectatori sa ii aplaude pe jandarmi si ii indeamna sa nu raspunda la eventualele provocari, tinand cont de fortele raului din Romania, cum zice Mihai Gadea cu zambetul pe buze. Imediat, emotie: pe scena intra Razvan si Dani, dornic sa multumeasca si "sa fim alaturi de dumneavoastra".
15.32 Lumea isi striga, fericita, prenumele, la indemnul lui Razvan si Dani. Cei doi vor un raspuns "pana diseara": "Ce facem de luni incolo?" Razvan are in lumina zilei mai multe riduri decat in studio

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu