marți, 16 februarie 2016

Primarul Leoreanu răspunde întrebărilor incomode

Primarul Leoreanu răspunde întrebărilor incomode

Primarul Leoreanu răspunde întrebărilor incomode
15 February
22:30 2016
Luni, 15 februarie, în precampanie electorală, primarul Laurențiu Leoreanu s-a văzut nevoit să răspundă unor întrebări mai puțin comode, dar necesare, pentru a lămuri anumite zvonuri sau semne de întrebare. Primarul Leoreanu a răspuns și la întrebarea dacă a fost nevoit să dea cu subsemnatul la DNA, în contextul în care numele său a fost alăturat de personaje despre care procurorii consideră că au încălcat legea.
În conferința de presă de luni, 15 februarie, prima întrebare incomodă pentru primar a fost legată de un raport al Curții de Conturi, asupra activității din 2014 a Primăriei Roman, în care unele sume contractate nu băteau cu “realitatea”. Edilul Romanului spune că inadvertențele au fost rezolvate pe loc: “Raportul Curții de Conturi a evidențiat în Roman cea mai bună situație financiar-contabilă din județul Neamț. Nu au fost sesizate probleme care să țină de infracțiuni sau de lucrări supraevaluate“.
Primarul Leoreanu a fost întrebat și despre relația cu DNA. Edilul spune că a fost la DNA, dar anchetele nu l-au vizat. În plus, el a declarat că din Primăria Roman nu au fost ridicate documente și nici funcționari din subordine, de când este el primar, nu au ajuns în fața procurorilor anticorupție: “O singură dată am fost la DNA, când am fost chemat ca martor, de către avocatul apărării, în cazul domnului Gheorghe Ștefan. Avocatul apărării mi-a solicitat prezența, atât. Niciodată nu am fost la DNA într-un caz care să-l privească pe Leoreanu Laurențiu Dan“.

Comentarii

0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu