marți, 23 februarie 2016

Paroxismul obscenitatii sau scabroasa ticalosie

Paroxismul obscenitatii sau scabroasa ticalosie

Vladimir Tismaneanu februarie 23, 2016 Media / Tech, Reactie rapida, Societate/Life
8 comentarii 1,512 Vizualizari
Campionatul nemerniciei a fost castigat de Antena 3. Scrisoarea catre fiica lui Dan Tapalaga surclaseaza, intru infamie, “interviul” din anii 70, de fapt o agresiune verbala a culturnicului Dinu Sararu impotriva mamei lui Virgil Ierunca, publicata cu dezgustatoare, jegoasa fanfara, in “Flacara” lui Adrian Paunescu. Atunci, la ordinul Securitatii, a fost agresata simbolic o femeie in varsta, acum, la o televiziune condusa de dupa gratii de un mogul securist, un copil. Atunci se urmarea intimidarea lui Virgil Ierunca. Acum, a lui Dan Tapalaga si a platformei Hotnews. Cei care molesteaza psihologic batrani si copii pot sa comita si crime fizice. Este vorba in aceste cazuri de o maladiva propensiune sadica.
Astept cu maxim interes reactia CNA. Oare ni se vor servi, a mia oara, aceleasi stupide panglici propagandistice menite sa protejeze infamia? Membrii CNA au rang de secretar de stat, salarii si beneficii asisjderea. Deci sunt platiti din bugetul public. In acest caz, este vorba de ceea ce Andrei Plesu a diagnosticat drept obscenitate publica. Membrii CNA au fost numiti acolo la propunerile venite din partea partidelor politice. Astept, prin urmare, delimitarea acestor partide de membrii CNA care nu vor reactiona rapid si fara echivoc pentru sanctionarea exemplara a aceste imense, scabroase, impardonabile ticalosii.
Ai informatii despre tema de mai sus? Poti contribui la o mai buna intelegere a subiectului? Scrie articolul tau si trimite-l la editor[at]contributors.ro
Citeste mai multe despre: , , , , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu