duminică, 21 mai 2017

Alexandru Rotaru: „Romanul are nevoie de cel mai bun primar și PSD a venit cu cel mai bun candidat – Marius Neculai!”

Alexandru Rotaru: „Romanul are nevoie de cel mai bun primar și PSD a venit cu cel mai bun candidat – Marius Neculai!”

alexandru rotaru zicere marius neculaiMarius Neculai, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Roman, însoțit de membrii și simpatizanții organizației municipale au fost prezenți la Biroul Electoral Roman pentru depunerea candidaturii.
Deputatul PSD Alexandru Rotaru, coordonator al campaniei electorale, a fost alături de Marius Neculai și a precizat că municipiul Roman are nevoie de un primar ca Marius Neculai, un om care știe să asculte și să facă tot ceea ce și-a propus pentru că are o calitate în plus față de ceilalți contracandidați; pune suflet în tot ceea ce face și ascultă cu inima pe toți cei care-i solicită sprijinul.
Este un moment foarte important pentru urbea noastră și cred că a venit momentul ca romașcanii să se îndrepte spre PSD.
Romanul are nevoie de cel mai bun primar și PSD a venit cu cea mai bună opțiune – Marius Neculai, un om corect, cu experiență în administrație, cu experiență parlamentară, un om ce va conduce cu demnitate Primăria Roman, un om care nu vine să fie edil ci vine să fie liderul acestui oraș, liderul tuturor romașcanilor!
Vă rog, stimați romașcani, să-i acordați toată încrederea pentru că Marius Neculai va fi un primar pentru toți, un primar pentru comunitate”, a spus deputatul PSD Alexandru Rotaru.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu