duminică, 21 mai 2017

Marius Neculai, candidatul PSD pentru funcția de primar de Roman și-a depus candidatura la Biroul Electoral

Marius Neculai, candidatul PSD pentru funcția de primar de Roman și-a depus candidatura la Biroul Electoral

marius neculai depunere candidatura 2Însoțit de peste 50 de membri și consilieri ai PSD Roman și având alături pe senatorul Dan Manoliu și deputatul Alexandru Rotaru, Marius Neculai, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Roman, la alegerile din 11 iunie, a depus listele cu semnături pentru validarea candidaturii la Biroul Electoral.
„Suntem bucuroși că foarte mulți romașcani ne-au sprijinit și ne-au încurajat să mergem pe acest drum. Vrem să devenim partidul care va da primarul municipiului Roman”, a precizat Marius Neculai înainte de depunerea dosarului cu semnături pentru susținerea candidaturii.
Venim în fața romașcanilor cu un om credibil, un om care se va lupta și va munci să schimbe în bine fața acestui oraș pentru ca nivelul vieții să crească calitativ.
Sunt sigur că cei care ne vor da voturile nu vor avea nicio decepție pentru că Marius Neculai va fi primarul Romanului pentru două mandate, cel puțin iar electoratul romașcan nu va mai fi nevoit să vină la alegeri, anul viitor sau în perioada acestui mandat. Suntem alături de Marius Neculai”, a declarat senatorul PSD Dan Manoliu, președintele PSD Roman.marius neculai depunere candidatura 1
Este un moment foarte important pentru urbea noastră și cred că a venit momentul ca romașcanii să se îndrepte spre PSD.
Romanul are nevoie de cel mai bun primar și PSD a venit cu cea mai bună opțiune – Marius Neculai, un om corect, cu experiență în administrație, cu experiență parlamentară, un om ce va conduce cu demnitate Primăria Roman, un om care nu vine să fie edil ci vine să fie liderul acestui oraș, liderul tuturor romașcanilor!
Vă rog, stimați romașcani, să-i acordați toată încrederea pentru că Marius Neculai va fi un primar pentru toți, un primar pentru comunitate”, a spus deputatul PSD Alexandru Rotaru.
alexandru rotaru zicere marius neculai 2Astăzi, pe 20 mai, în ceas de sărbătoare a comunității noastre am venit să îmi depun oficial candidatura și am alături de mine oameni care m-au încurajat, care mă încurajează și sunt convins că vor face parte din echipa cu care vom reuși să conducem romașcanii pentru că suntem hotărâți să nu dezamăgim pe nimeni.
Eu însumi, îmi iau angajamentul să fac tot ce îmi stă în putere ca să fi acel primar echilibrat, înțelept și cu sufletul deschis și sincer pentru comunitate. Am cerut de la Dumnezeu, înțelepciune, ca să fiu acel primar care dăruiește totul pentru a face ca acest oraș să meargă de la bine spre mai bine.
Acesta este crezul meu și acesta este gândul cu care am pornit pe acest drum. Sper să ne ajute Dumnezeu să se împlinească acest gând pentru ca romașcanii să fie mulțumiți și fericiți. Doamne ajută”, a declarat Marius Neculai, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Roman.
Marius Neculai a mulțumit tuturor celor care au susținut cu semnăturile lor candidatura sa.
Am fost copleșit când am văzut că peste 8.000 de oameni au venit alături de noi, ne-au transmis mesaje de încurajare și ne-au cerut să conducem Romanul spre mai bine. Sper ca acest număr să fie doar o parte din voturile pe care le vom obține pe 11 iunie. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a mai spus Marius Neculai.marius neculai depunere candidatura 3
Din discuțiile pe care le-a avut cu romașcanii, Marius Neculai a menționat că „romașcanii au foarte mute probleme pe care le doresc rezolvate. Sunt probleme specifice anumitor zone ale orașului, sunt probleme care ne privesc pe noi toți. Important este să aducem un suflu nou în politica locală, să încercăm să schimbăm din mentalitate și sper că îmi voi aduce aportul și voi reuși să dau mai multă încredere romașcanilor în viitorul acestui oraș.”
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu