vineri, 26 mai 2017

„Romanul are un primar bun și va continua să aibă, prin Lucian Micu în fruntea Primăriei Roman și după 11 iunie!”

„Romanul are un primar bun și va continua să aibă, prin Lucian Micu în fruntea Primăriei Roman și după 11 iunie!”

busoi la roman 1Vineri, 26 mai, la sediul Organizației PNL Roman a avut loc o conferință de presă. Lucian Micu, primarul municipiului Roman și candidat PNL pentru funcția de primar a avut alături pe deputații PNL Mugur Cozmanciuc și Laurențiu Leoreanu, pe senatorul PNL Eugen Țapu și, nu în ultimul rând pe europarlamentarul PNL Cristian Bușoi.
Încă din introducere, oficialii PNL au scos în evidență sprijinul de care se bucură Lucian Micu în cursa pentru Primăria Roman și susținerea pe care o va avea în Parlamentul Europei, din partea europarlamentarilor PNL, a domnului Cristian Bușoi în special, pentru promovarea unor proiecte locale în obținerea de finanțări pentru punerea lor în practică.
Mugur Cozmanciuc – deputat PNL de Neamț
„Domnul europarlamentar Cristian Bușoi este aici, alături de întreaga echipă PNL, ca să își exprime susținerea pentru municipiul Roman în drumul spre dezvoltare.
Domnul Lucian Micu are toată susținerea noastră, atât la București cât și la Bruxelles în promovarea proiectelor în folosul comunității romașcane. Mesajul meu pentru romașcani este clar; consider că în momentul de față Romanul are un primar bun și va continua să aibă, prin Lucian Micu în fruntea Primăriei Roman.”
Lucian Micu – primarul municipiului Roman
„Vă mulțumesc pentru prezența la Roman. Municipiul Roman a pornit, în urmă cu ceva timp, pe un drum al dezvoltării și ne dorim să continuăm. Acest lucru se poate face prin proiectele cu finanțare europeană pe care Municipiul Roman le va accesa în continuare. Este foarte bine să avem o legătură strânsă cu europarlamentarii PNL astfel încât proiectele noastre să aibă susținere și viabilitate în implementarea acestora.
Sunt bucuros să am alături de mine o astfel de echipă și sunt mai încrezător decât până acum să văd că există susținere națională în ceea ce privește candidatura mea și vă asigur că voi face tot ceea ce este posibil astfel încât municipiul Roman să rămână un municipiu de dreapta, să rămână al PNL. Este singurul municipiu care poate fi câștigat și de aceea este și presiunea mai mare. Vom avea rezultate foarte bune la nivelul județului Neamț și la nivel național și vom demonstra că votul de anul trecut a fost o gravă eroare a românilor și vom întoarce balanța în favoarea noastră pentru a pregăti alegerile următoare.
PNL, la Roman, va obține rezultate foarte bune. Toți colegii implicați în campanie sunt profesioniști și vor aduce un plus de valoare PNL.”
Cristian Bușoi – europarlamentar PNLbusoi la roman 2
„Sunt în județul Neamț pentru că urmează alegerile parțiale din 11 iunie, alegeri importante pentru PNL, nu numai în Neamț ci și la nivel național, să continuăm să avem o administrație liberală în Roman.
Cred că trebuie continuate proiectele bune pe care le-a făcut domnul primar Leoreanu. Multe realizări ale Romanului i se datorează și cel mai bun lucru, în perspectiva dezvoltării localității este să avem o continuitate și Lucian Micu să obțină votul de încredere al cetățenilor, pe 11 iunie.
Cred că toată lumea a înțeles că domnul Lucian Micu este nu doar un om tânăr ci este serios, priceput, este un om care cunoaște administrația locală și care va avea susținere.
Susținerea va veni și de la București dar și de la Bruxelles. Împreună cu domnul Micu, vom identifica oportunități de finanțare, de parteneriate la nivel european care vor fi benefice pentru comunitatea locală.
Cred că atragerea de fonduri europene direct de la Bruxelles, în parteneriat cu unități administrative din alte țări, anumite oportunități de înfrățire cu comunități din alte țări, pot fi subiecte pe care le vom dezvolta imediat după momentul 11 iunie.
Cu toată convingerea și hotărârea, îndemn locuitorii municipiului Roman să voteze cu candidatul PNL, să voteze Lucian Micu și să continue proiectele bune care s-au întâmplat în ultimii nouă ani în Roman.”
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu