marți, 16 mai 2017

Te-ai născut la granița dintre zodii? Vezi ce înseamnă!

Nu sunt puțini cei care se nasc între două semne zodiacale, însă au, totuși, ceva special. Ei sunt norocoșii zodiacului și asta pentru că, pe lângă calitățile lor native, se bucură de o energie diferită.

Capricorn-Vărsător 16-23 ianuarie

Ce se întâmplă atunci când combini energia raționalului Capricorn cu excentricitatea Vărsătorului? Devii o persoană aparte. Dacă te-ai născut la granița dintre cele două zodii, înseamnă că trăiești pe vârful misterului și al imaginației, așa că viața îți va fi plină de surprize. Îți place să întreții atmosfera și intri ușor în conversații care îți stimulează intelectul. De aceea, indiferent de cât muncești în îndeplinirea viselor, nu te vei plictisi. Deși în carieră vei avea numeroase avantaje, pe plan amoros, îți va fi greu să te îndrăgostești și să îți arăți sentimentele.

Vărsător-Pești 15-21 februarie

Dacă ai câte puțin din Vărsător, dar și câte puțin din Pești înseamnă că trăiești pe vârful sensibilității. Ești o fire spirituală, artistică, prietenoasă, care iubește pacea și armonia din jur. Firea ta idealistă îi inspiră pe ceilalți deoarece ești mereu preocupată de cum să faci lumea mai bună. Uneori, ai tendința să te izolezi din cauza timidității și să evadezi în propriul tău univers.

Pește-Berbec 17-23 martie

Dacă ziua ta de naștere combină energia din visătorul Pești cu impulsivul Berbec, șansele ca să reușești tot ce ți-ai propus în viață sunt extrem de mari. Ești o fire care se bazează pe instinct, foarte nerăbdătoare și foarte directă. Îți place să spui lucrurilor pe nume și să devii un om mai bun cu fiecare ocazie. De aceea, trăiești pe vârful renașterii, pentru că ești în stare să devii o pasăre Pheonix din propria ta cenușă. Încearcă, totuși, să lucrezi la nerăbdarea ta și la capacitatea de a stabili relații cu oamenii din jur.
Citește și Ce calități să nu subestimezi la fiecare zodie

Berbec-Taur 16-22 aprilie

Trăiești pe vârful puterii și asta înseamnă că nimic nu îți poate sta în cale. Te-ai născut să fii lider, să conduci, iar inteligența Berbecului și determinarea Taurului sunt două calități care te vor ajuta în viitor. Trebuie să ai foarte mare grijă la tentațiile din jur care îți pot înșela sufletul.

Taur-Gemeni 17-23 mai

Atunci când un semn de pământ întâlnește un semn de aer înseamnă că vei trăi pe vârful energiei, dar și pe vârful unei furtuni de nisip. Ai capacitatea de a te adapta ușor în orice situație, ești o fire flexibilă și puternică, din punct de vedere mental. Îți place să te bucuri de plăcerile vieții și să îți încarci bateriile cu ajutorul oamenilor.

Gemeni-Rac 17-23 iunie

Dacă te-ai născut la granița dintre aceste două zodii, trăiești pe un vârf de magie. Viața ta este înconjurată de o aură pozitivă, care te va salva din numeroase situații neplăcute și îți va purta noroc. Deși ai tendința să devii uneori mult prea emoțional, chiar depresiv, îți place să împarți cu cei din jur și pui suflet în tot ceea ce faci. Uneori, riști să fii dezamăgit în dragoste.

Rac-Leu 19-25 iulie

Viața ta e sub semnul nehotărârii, dar și a provocărilor. Vei avea multe de înfruntat, însă toate neplăcerile vieții te vor face mai puternic. Sensibilitatea Racului și dramatismul Leului nu sunt o combinație reușită deoarece te poate afecta emoțional. Îți faci mereu foarte multe griji și trăiești stări conflictuale. Ești un om bun la suflet și sari mereu în ajutorul altora, dar încearcă să te gândești mai mult la propria persoană.

Leu-Fecioară 19-25 august

Este o combinație dificilă deoarece vei trăi sub semnul expunerii. Deși ești o fire extrem de muncitoare, ambițioasă și onestă, tendința de a critica și de a manipula te pot transforma ca om. Ai foarte mare grijă cum le vorbești celor din jur deoarece te pot exclude din cercul lor de prieteni. Uneori, poți părea un om arogant.

Fecioară-Balanță 19-25 septembrie

Dacă te-ai născut între aceste două semne zodiacale, poți sta liniștit, căci vei trăi sub semnul frumuseții. Energiile de la cele două zodii se îmbină armonios și te face o persoană intelectuală, creativă și plină de entuziasm. Ești un om frumos la chip, dar și la suflet, cu un simț estetic dezvoltat. Reușești să îi atragi pe cei din jur, dar ai grijă să nu pui foarte mult accent pe lucrurile materiale, care îți pot altera calitățile.

Balanță-Scorpion 19-25 octombrie

Ești guvernat de două planete, Venus și Pluto, care îți dau un aer intelectual și șarmant. Deși ai o personalitate complexă, ai tendința să devii o persoană arogantă și insiști să faci totul după bunul plac. Trăiești pe vârful dramei și al criticii, așa că nu te ferești să spui verde în față persoanelor care te deranjează. Vei ajunge acolo unde ți-ai propus, dar vei fi nevoită să faci și compromisuri.

Scorpion-Săgetător 18-24 noiembrie

Trăiești pe vârful revoluției așa că ești o fire care se revoltă din și pentru orice. Personalitatea ta mult prea rebelă îi face pe ceilalți să te dea la o parte sau să te considere o persoană ciudată. Ești guvernat de Marte și Jupiter, ceea ce arată că îți place nonconformismul și trăiești după propriile tale reguli. În viața de zi cu zi, dai dovadă de curaj, istețime și simțul umorului.

Săgetător-Capricorn 18-24 decembrie

Trăiești pe vârful profețiilor și asta arată că mintea ta se îndreaptă către meditație și filosofie. Ești o personalitate vizionară, un om care vrea să atingă succesul, dar mai ales înțelepciunea. Ești o fire norocoasă, optimistă, un model demn de urmat pentru ceilalți. Cu bune și cu rele, încerci să faci față tuturor provocărilor la care ești expus.
Citește și Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlnești niciodată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu