duminică, 21 mai 2017

Radu Samson, candidatul USR pentru Primăria Roman a depus candidatura la Biroul Electoral

Radu Samson, candidatul USR pentru Primăria Roman a depus candidatura la Biroul Electoral

radu samson depunere candidaturaSâmbătă, 20 mai, în jurul orei 12.30, Radu Samson, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Roman, la alegerile din 11 iunie, a depus dosarul cu liste cu semnături la Biroul Electoral amenajat în clădirea administrației locale.
Radu Samson a fost însoțit de soția sa declarând că familia sa este cea mai mare susținere pe care o poate avea.
„Colegii parlamentari din zona Moldovei mi-au propus să mă însoțească astăzi la depunerea dosarului cu liste dar am considerat că nu este necesară o desfășurare de forțe pentru că vremea odelor marilor conducători a trecut, a fost cu zeci de ani în urmă.
E momentul să fim simpli și să facem lucrurile simple; e o simplă formalitate depunerea candidaturii.
Le mulțumesc romașcanilor care m-au sprijinit cu semnături, aproape 1.000 pe care le-am depus”, a precizat Radu Samson.
Candidatul USR pentru Primăria Roman a mai spus că a discutat foarte mult cu oamenii și a făcut un rezumat al problemelor pe care aceștia le-au semnalat.
„Oamenii vor mai puțină politică și mai multă treabă. Oamenii s-au săturat de politică, toată ziua se cer semnături, se cer susțineri, se cer voturi.
Oamenii vor proiecte, oamenii vor un primar care să fie aproape de problemele lor, care să cunoască problemele din cartiere, nu doar cele din zonele centrale și vor mai mult sprijin și implicare din partea autorităților, peste tot în oraș nu numai în zonele centrale”, a mai declarat Radu Samson după ieșirea de la depunerea candidaturii pentru funcția de primar al municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu