joi, 18 mai 2017

„Domnule Micu Lucian, romașcanii merită să știe situația juridică în privința incompatibilității dumneavoastră”

„Domnule Micu Lucian, romașcanii merită să știe situația juridică în privința incompatibilității dumneavoastră”

incompatibilitate micu 2„Domnule candidat Micu Lucian, consideram ca romașcanii merita sa știe de ce nu prezentați cu sinceritate situația dumneavoastră juridica in privința incompatibilității semnalata de ANI .
Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate a viceprimarului municipiului Roman, MICU LUCIAN OVIDIU.
CREDETI CA ROMASCANII MERITA SA-SI ASUME UN ASEMENEA RISC ?
Conform unui comunicatului ANI, MICU LUCIAN OVIDIU se află în stare de incompatibilitate începând cu 30 august 2012, întrucât deține simultan funcția de viceprimar și funcția remunerată de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Roman, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și k) din Legea nr. 161/2003.
incompatibilitate micuSă presupunem că romașcanii îl vor alege, în 11 iunie, primar pe Micu Lucian. Procesul acestuia cu ANI va continua, ultimul cuvânt de spus, așa cum precizam mai sus, urmând să-l aibă magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
În cazul în care primarul interimar Micu Lucian va pierde procesul, prefectul va fi obligat să emită ordinul de încetare a mandatului primarului Municipiului Romanului înainte de termen.
Dacă se va întâmpla așa, funcția va fi vacantată si in cel mai scurt timp vor trebui organizate alegeri parțiale.
Ar fi o cruntă lovitură pentru romașcani, aceștia urmând să fie chemați pentru a treia oară la vot într-un interval de doi ani, pentru a-și alege primarul. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că alegerile parțiale înseamnă bani, mulți bani, de la bugetul de stat.”
Președinte PSD Roman – senator Dan Manoliu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu