luni, 29 mai 2017

Invitație la Ștrandul Roman pentru inaugurarea oficială a sezonului estival 2017

Invitație la Ștrandul Roman pentru inaugurarea oficială a sezonului estival 2017

strand roman deschidere 1Conducerea administrației romașcane a anunțat că săptămâna aceasta se va organiza deschiderea oficială a sezonului estival 2017 la Ștrandul Roman.
Zona de picnic este deja deschisă. În weekendul care a trecut au fost mulți romașcani care au solicitat închirierea foișoarelor pentru grătare în aer liber, alături de prieteni. Spațiile de joacă au fost foarte solicitate, la fel ca și zona de fitness.
„Totul este pregătit pentru inaugurarea sezonului estival și am fixat ca de 1 iunie, de la ora 12.00, ștrandul să fie funcțional și romașcanii să se bucure de acest obiectiv foarte frumos și apreciat.
Am extins plaja pentru șezlonguri, s-au executat lucrări de întreținere la bazine și la spațiul verde. Totul este pregătit pentru o vară plină de distracție. Tarifele de intrare sunt neschimbate. Din 1 iunie, Ștrandul Roman poate fi folosit la capacitatea sa maximă”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Din datele prezentate de conducerea Clubului Sportiv Municipal – Serviciul Baze Sportive am reținut că s-au desfășurat următoarele activități și acțiuni:
-       S-a făcut aprovizionarea cu soluţiile şi materialele de curăţenie şi igienizare necesare, în ritm constant si s-a efectuat curăţenia şi igienizarea zilnică a bazelor sportive si de agrement;
-       A fost amenajat un teren pentru volei pe nisip in incinta Strandului Municipal;
-       A fost dublat numarul de sezlonguri (de la 500 la 1000 buc) si umbrele de plaja (de la 250 la 500 buc), din incinta Ștrandului Municipal, pentru a spori confortul vizitatorilor;
-       S-a extins suprafata amenajata cu pavele, din zona de plaja a strandului;strand roman deschidere 2
-       S-a stabilit pret unic pentru accesul utilizatorilor in Strandul Municipal, lucru care a dus la cresterea incasarilor si la o mai buna fluidizare a accesului vizitatorilor;
-       Au fost plantati 100 de arbori in zona de picnic a Complexului Sportiv si de Agrement Moldova;
-       Au fost finalizate lucrarile la instalatia de irigatii din zona de picnic – lucrari executate in regie proprie;
-       A fost preluata integral zona de picnic, astfel au putut fi inaugurate si puse in functiune noi obiective – pista de role, 2 fantani arteziene, zona pentru evenimente cu scena, spatiu pentru public si cabina de proiectie;
-       A fost amenajata zona pentru animale de companie cu banci si dozator pentru pungi menajere;
-       Au fost executate lucrari de reparatii a bazinelor de inot din Strandul Municipal, inainte de inceperea sezonului estival.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu