joi, 18 mai 2017

În ce cerc din Iad ar trebui să ajungi, în funcție de zodie

Toată lumea are o parte întunecată. Fiecare este înclinat să greșească mai mult într-un anumit aspect al vieții sau să cadă pradă tentațiilor. Se spune că, în funcție de păcatele noastre, avem un loc în Rai sau în... Iad.
Dante și-a imaginat Iadul ca fiind împărțit în 9 cercuri concentrice, în funcție de păcatele existente în această lume. Astfel, fiecare își primește pedeapsa, indiferent dacă a păcătuit din dragoste, din avariție sau din mânie. Nici zodiile nu vor scăpa de această judecată. Trăsăturile acestora le face să fie mânioase, posesive sau violente. Dacă ar fi să aplicăm teoriile creștine sau pe cele emise de scriitori celebri în cazul zodiilor, atunci fiecare semn astral va fi pedepsit în Iad, în funcție de gravitatea faptelor.
iad

Iată în ce cerc din Iad va ajunge fiecare zodie!

Primul cerc (Limbul): Vărsător

Ești o persoană destul de inocentă și tocmai din acest motiv vei ajunge în primul cerc. Singurul păcat pe care îl ai este că ai dus o viață departe de spiritualitate și tocmai din acest motiv trebuie să suferi și să te căiești. Suferința ta nici nu se compară cu groaza și agonia pe care o vor simți celelalte zodii. Așadar, vei avea parte de o eternitate destul de plictisitoare în Iad.

Al 2-lea cerc (Păcătoșii din dragoste): Berbec

Unde există plăcere, acolo te afli și tu. Totuși niciodată nu ai avut intenția de a răni pe nimeni. Te-ai lăsat purtat de plăcerile vieții oriunde te-au dus acestea. Totuși această plăcere te-a băgat în belele acum. Ai ajuns în Iad cu tot cu păcatele tale deocheate.

Al 3-lea cerc (Lacomii): Balanță

Ți-a plăcut să ai în viață tot ce ți-a poftit inima. Totuși această lăcomie are consecințe. Acum te afli într-un loc întunecos, unde nu mai poți să profiți de nimeni și de nimic. Ți-a plăcut să strângi avere toată viața, iar acum trebuie să îți petreci eternitatea într-o monotonie care îți chinuie sufletul.

Al 4-lea cerc (Zgârciții și risipitorii): Săgetător

Ți-a plăcut să te distrezi, indiferent de ce preț a trebuit să plătești pentru plăcere. Ai aruncat cu bani în stânga și în dreapta pentru propria satisfacției. Aceste fapte vor fi pedepsite. Ești condamnat la o eternitate în care vei fi forțat să împingi pietre, fără niciun scop.
inger si demon

Al 5-lea cerc (Mânioșii): Rac

Niciun cerc nu te dorește, așa că vei sfârși aici. Totuși este posibil să te afli în locul potrivit. Obișnuiai să te schimbi mai repede ca vântul. Într-oclipă  erai vesel, ca în următorul moment să tuni și să fulgeri. Poate că acum, în mlaștina Styxului, îți vei potoli mânia.

Al 6-lea cerc (Ereticii): Taur

Nu ți-a plăcut să îți trăiești viața ca o marionetă, iar acest lucru părea o calitate în ochii tăi. Totuși acesta este un păcat, conform criteriilor Raiului. Atitudinea ta posesivă te-a adus în cele din urmă în Iad. Cu cine mai faci pe șeful acum?

Al 7-lea cerc (Agresorii): Capricorn

Din moment ce toată viața nu ai fost în stare să îți controlezi temperamentul, vei fi aruncat în cel mai violent cerc. Poate că în compania celor mai răi criminali te vei putea calma. Sau poate că aceștia te vor pune la punct. În orice caz, multă baftă!

Al 8-lea cerc (Șarlatanii): Leu

Viața ta a fost ca un spectacol de televiziune. Ți s-a părut că faci totul corect, însă nu ai ținut cont de sentimentele celor din jur și i-ai rănit pentru a urca pe scara socială. Acum ți se va oferi cea mai aspră pedeapsă. Trebuie să plătești pentru toate mascaradele tale și pentru faptul că ai controlat viețile celorlalți.
femeie demon

Al 9-lea cerc (Trădătorii): Scorpion

Minciuna ți-a fost cea mai bună prietenă în viață. La fel și înșelătoria și prefăcătoria. Ai mințit în viața ta de au înghețat apele, iar acum se pare că totul trebuie să se topească. Îi vei întâlni pe Cain și pe însuși Lucifer în acest cerc, iar mantia de plumb te va trage în jos, așa cum te-au tras și vorbele tale mincinoase.

Rai: Pești

Da. Poți să o iei ca pe un compliment, dar de fapt nu este. Sensibilitatea ta te-a făcut să fii cel mai bun semn din zodiac și nu ai greșit față de nimeni pe Pământ. Totuși toată lumea te va urî pentru faptul că ești singurul care a reușit să ajungă printre îngeri. Acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze, deoarece locul tău în Grădina Domnului este asigurat pentru eternitate.

Mâna dreaptă a lui Satan: Gemeni

Raiul nu te vrea, Iadul nici atât. Totuși Satan are nevoie de o nouă mână dreaptă, iar tu pari a fi sufletul potrivit pentru acest lucru. Vei fi cel mai bun soldat al Prințului Întunericului, iar acest lucru te va scuti de orice suferință. Tu îi vei tortura pe păcătoși, așa că antrenează-te bine!

Situație incertă: Fecioară

Ție se va da posibilitatea de a-ți alege singur destinul. Puterile întunecate dar și cele divine sunt conștiente de mintea ta analitică și de inteligența ta, așa că au decis să nu te trimită în niciun cerc, dar nici în Rai. Totul stă la alegerea ta. Te gândești serios dacă să alegi Raiul sau, dimpotrivă, să te duci în Iad. Dacă vei alege Raiul, atunci vei admite că ești perfecționist. Dacă vei dori să devii un demon, atunci toți păcătoșii de acolo vor crede despre tine că ești o unealtă a Împăratului Întunericului. Gândește-te bine înainte de a alege!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu