joi, 25 mai 2017

Pregătiri pentru deschiderea Ștrandului Roman. Recordul anului 2016: 3.500 persoane, într-o zi

Pregătiri pentru deschiderea Ștrandului Roman. Recordul anului 2016: 3.500 persoane, într-o zi

strand 3În Ștrandul Roman echipele de lucrători munceau de zor miercuri, 24 mai, pentru amenajarea plajelor și pregătirea bazinelor. Bazinul mare este plin cu apă și urmează și celelalte două. Șezlongurile au fost repartizate pe sectoare și se montau umbreluțele.
Barierele de acces în Complexul MOLDOVA sunt funcționale și se percepe taxa de parcare. Sunt montate și două limitatoare de viteză care nemulțumesc clienții care reclamă faptul că sunt atipice, cu panta de înclinare prea bruscă și solicită mașinile.
„În aceste zile se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea sezonului estival în Ștrandul Roman. Activitatea în sectorul de foișoare – picnic a început dar în ștrand nu am putut permite accesul datorită condițiilor meteo.
Cel mai probabil, deschiderea oficială a sezonului în ștrand va fi pe 31 mai. Noutățile sunt că am extins plaja pentru șezlonguri, spre zona de terenuri de tenis, am refăcut vopseaua în bazine, s-a îmbunătățit terenul de volei și monitorizarea video. Sperăm să fie vreme frumoasă și să avem același succes ca anul trecut”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Din datele prezentate de conducerea Clubului Sportiv Municipal – Serviciul Baze Sportive am reținut că s-au desfășurat următoarele activități și acțiuni:
-       S-a făcut aprovizionarea cu soluţiile şi materialele de curăţenie şi igienizare necesare, în ritm constant si s-a efectuat curăţenia şi igienizarea zilnică a bazelor sportive si de agrement;
-       A fost amenajat un teren pentru volei pe nisip in incinta Strandului Municipal;
-       A fost dublat numarul de sezlonguri (de la 500 la 1000 buc) si umbrele de plaja (de la 250 la 500 buc), din incinta Ștrandului Municipal, pentru a spori confortul vizitatorilor;
-       S-a extins suprafata amenajata cu pavele, din zona de plaja a strandului;strand 2
-       S-a stabilit pret unic pentru accesul utilizatorilor in Strandul Municipal, lucru care a dus la cresterea incasarilor si la o mai buna fluidizare a accesului vizitatorilor;
-       Au fost plantati 100 de arbori in zona de picnic a Complexului Sportiv si de Agrement Moldova;
-       Au fost finalizate lucrarile la instalatia de irigatii din zona de picnic – lucrari executate in regie proprie;
-       A fost preluata integral zona de picnic, astfel au putut fi inaugurate si puse in functiune noi obiective – pista de role, 2 fantani arteziene, zona pentru evenimente cu scena, spatiu pentru public si cabina de proiectie;
-       A fost amenajata zona pentru animale de companie cu banci si dozator pentru pungi menajere;
-       Au fost executate lucrari de reparatii a bazinelor de inot din Strandul Municipal, inainte de inceperea sezonului estival.
Pe parcursul sezonului 2016 interesul vizitatorilor a fost crescut fata de anul 2015, stabilindu-se un record in ziua de duminica, 26 iunie 2016, zi in care a fost inregistrat un numar de 3500 de persoane care au intrat in Strandul Municipal. Acelasi interes a prezentat si Zona de Picnic si Agrement, cu spatiile de joaca si fitness, foisoare si obiectivele nou inaugurate, fantani arteziene, pista de role si Skateboard, zona de evenimente.      
La Complexul Sportiv si de Agrement Moldova, au fost facute incasari din vanzari bilete strand, incasari chirii spatii comerciale, inchirieri foisoare si incasari parcare astfel:
INCASARI REPARTIZATE PE LUNI:
-       APRILIE – 2.196 lei
-       MAI – 12.034 lei
-       IUNIE – 122.755 lei
-       IULIE – 234.857 lei
-       AUGUST – 227.613lei
-       SEPTEMBRIE – 48.293 lei
-       OCTOMBRIE – 689 lei
TOTAL INCASARI COMPLEX MOLDOVA, în 2016: 648.438 lei
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu