luni, 29 mai 2017

Marius Neculai: „Voi realiza la Roman o sala de spectacole pentru artiști, un Centru Multicultural!”

Marius Neculai: „Voi realiza la Roman o sala de spectacole pentru artiști, un Centru Multicultural!”

marius neculai salaVasile Moraru vă salută, iar pe mine mă sprijină să îmi duc la îndeplinire o promisiune și anume aceea de a oferi la Roman sala și scena ideală pentru cei mai valoroși artiști români!
Un proiect obligatoriu pentru Roman îl reprezintă realizarea unui centru multicultural cu săli multifuncţionale pentru spectacole, proiecţii de filme, activităţi educaţionale, săli pentru seminare, workshop-uri, întâlniri motivaţionale, cursuri.
Este obligatoriu ca activitatea de recreere şi cea cultural - artistică să beneficieze de un spaţiu indoor adecvat. Este un proiect mare dar obligatoriu pentru Roman. Trebuie să îi transformăm pe romaşcani în gazde de evenimente culturale şi nu oaspeţi ai mărilor oraşe din jur. marius neculai sala 2
O infrastructură corespunzătoare, poate atrage trupe de teatru renumite din ţara sau străinătate, poate facilita organizarea în condiţii optime de festivaluri sau concursuri pentru copii, poate permite proiecția în sistem franciza a ultimelor noutăţi cinematografice şi multe altele. Dacă e să calculăm cât ne costă deplasarea până la un astfel de centru la Iaşi, Bacău sau Piatra Neamţ, cred că avem răspunsul la cerinţă de oportunitate.
Marius Neculai – candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu