luni, 29 mai 2017

Radu Samson: Curățenie și siguranță pe străzile orașului

Radu Samson: Curățenie și siguranță pe străzile orașului

radu samson curatenieSunt Radu Samson, candidatul USR la funcția de primar al Municipiului Roman la alegerile parțiale din 11 Iunie. Vin în fața dumneavoastră cu un program simplu, structurat pe 5 capitole, care conțin fiecare câte 5 măsuri. La fel ca dumneavoastră, m-am săturat de povești lungi despre promisiuni cu picioare scurte. De aceea am ales să candidez, cu speranța că, împreună cu dumneavoastră, vom reuși să schimbăm Romanul.
Acest capitol al strategiei mele pentru orașul nostru presupune rezolvarea unor probleme tot mai des întâlnite pe străzile Romanului. Lipsa curățeniei din Roman și cu riscul ridicat de mică infracționalitate în anumite zone sunt două neplăceri cu care romașcanii se confruntă zi de zi. Măsurile propuse pentru rezolvarea acestor probleme sunt simple și ușor de implementat nefiind necesare investiții cu valori semnificative ci doar preocupare sporită din partea autorităților.
1.     Curățenie și siguranță pe străzile orașului
Măsuri propuse:
-       Întreținerea curățeniei pe străzi și de pe spațiile verzi sau din părculețe, cu implicarea sub supraveghere atentă a beneficiarilor de ajutor social.
-       Montarea de coșuri de gunoi în toate zonele orașului la distanțe de maxim 100 de metri, cu precădere în părculețele de joacă, în dreptul tuturor băncilor din parcurile de recreere și lângă fiecare trecere de pietoni
-       Montarea unor automate de colectare a PET-urilor în incintele sau în apropierea piețelor din Roman (Piața Centrală, Piața Smirodava, Piața Anton Pann, Piața Aleea Revoluției). În urma colectării recipientelor din plastic aceste aparate vor elibera tichete care vor participa la o tombolă lunară cu premii, pentru a stimula utilizarea lor.
-       Intensificarea patrulării echipajelor Poliției Locale în zonele cu risc criminogen ridicat și implementarea unor măsuri pentru îmbunătățirea timpului de reacție la apelurile cetățenilor.
-       Consultarea cu asociațiile de proprietari pentru stabilirea locurilor cele mai potrivite în care se vor amplasa camerele video de supraveghere, pe baza sesizărilor locuitorilor din fiecare zonă.
Radu Samson – candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu