joi, 11 mai 2017

Imaginile cutremurătoare care au făcut înconjurul lumii. Ricky Martin strânge la piept trupul neînsuflețit al iubitului său





Imagini cutremurătoare care au făcut înconjurul lumii și au dat fiori milioanelor de admiratori ai lui Ricky Martin. În poze, artistul strânge la piept trupul neînsuflețit al iubitului său. 
Din fericire, totul s-a întâmplat pe platoul de filmare pentru pelicula „Versace: American Crime Story”. Cântărețul joacă rolul iubitului marelui creator de modă, iar scena respectivă reprezintă momentul în care partenerul său, Antonio D’Amico, descoperă trupul neînsuflețit, imediat după crimă.
Pe 15 iulie 1997, Gianni Versace a fost împuşcat mortal în cap în faţa casei sale din Miami, de criminalul în serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis ulterior. Designerul tocmai se întorcea acasă, fiind cunoscut faptul că, în fiecare dimineață, făcea o scurtă plimbare pentru a-și lua cafea și ziare.
S-a speculat că Gianni Versace ar fi avut legături strânse cu Mafia și, implicit, multe datorii. Santo, fratele designerului, care a și preluat afacerea „Versace”, a negat însă cu vehemență aceste ipoteze.
Citește și: Vila în care a fost asasinat Gianni Versace, VÂNDUTĂ LA UN PREŢ FABULOS! Iată cum arată MONUMENTUL LUXULUI! FOTO
Ricky Martin este unul dintre cei mai cunoscuţi homosexuali din lume, însă, până să se împace cu orietarea lui, artistul a fost un verşunat luptător împotriva minorităţii sexuale.
Totuși, după ce a recunoscut că este gay în anul 2010, la doar câteva luni după naşterea gemenilor săi, Matteo si Valentino, cu ajutorul unei mame surogat, Ricky Martin a devenit un înfocat susţinător al drepturilor homosexualilor.
Ricky Martin, în vârstă de 41 de ani, care a lansat hituri precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” şi „Nobody Wants to Be Lonely” şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latin americană.
În prezent, Ricky Martin are o relație cu Jwan Yosef, un tânăr care nu face parte din lumea artistică. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar înainte, Martin a avut o relație de lungă durată cu Carlos Gonzales Abella.
Citește și: Ricky Martin are un nou iubit. Cum arată noul bărbat din viaţa celebrului latino-lover

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu