vineri, 21 august 2015

Primarul Leoreanu, deranjat de intervențiile consilierilor

Primarul Leoreanu, deranjat de intervențiile consilierilor

Primarul Leoreanu, deranjat de intervențiile consilierilor
20 August
17:39 2015
Primarul municipiului Roman nu apreciază intervenţiile prea lungi ale consilierilor locali în plenul legislativului. În şedinţa de joi, 20 august, edilul l-a împiedicat pe un consilier să prezinte chestiuni punctuale în timpul şedinţei, la punctul “Diverse”.
“Aş vrea să aduc la cunoştinţa Consiliului Local şi a aparatului tehnic din Primărie câteva probleme ale cetăţenilor din municipiul Roman. Am fost informat că nu funcţionează cişmelele de pe strada Anton Pann şi din centrul municipiului Roman. Aş avea rugămintea ca aceste deficienţe să fie remediate. Un alt aspect pe care cetăţenii mi l-au semnalat – nu ştiu dacă este treaba Primăriei, dar sunt convins că, printr-o comunicare eficientă, se poate rezolva – se referă la drumul de acces din gară către cartierul Danubiana. Prin faţa fabricii de zahăr, poarta nr. 3, vegetaţia a crescut alarmant şi cred că ar trebui să rezolvăm, că mâine-poimâine sună iarăşi clopoţelul, iar pe acolo trec foarte mulţi elevi”, a spus consilierul Ilie Boloca, la punctul “Diverse”.
Primarul Leoreanu a afirmat că zona aparţine CFR, dar că va trimite echipe pentru a curăţa zona. Când Ilie Boloca a încercat să prezinte o altă chestiune, a fost întrerupt de primar, care l-a întrebat cam câte probleme are. “Eu vă rog să le adresaţi către aparatul tehnic, care nu este tot aici. Sunt probleme punctuale şi care se vor rezolva prin intervenţii directe. Nu ţinem toţi consilierii că nu s-a tăiat iarba după colţ”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.
A urmat un schimb de replici între cei doi, după care primarul a spus “vă mulţumesc şi vă urăm o zi bună”, încheind, practic, şedinţa de Consiliu Local, fără ca reprezentantul legislativului local să termine ce avea de spus.
Ilie Boloca, a adăugat, după şedinţă, că voia să atragă atenţia asupra iluminatului public din Cartierul Muncitoresc, acolo fiind străzi care nu au iluminat public în totalitate. “În zona de case, în acelaşi cartier, nu este niciun părculeţ pentru copii. Acolo a existat, odată, un părculeţ, pe locul căruia s-a construit o biserică, iar cetăţenii ar dori realizarea unui părculeţ pentru copii. În ştrand nu s-a rezolvat problema cu barele la toboganele pentru copii; trebuie intervenit pentru ca la capătul barelor să fie ceva rotund, pentru a se elimina riscul de rănire a celor mici. De asemenea, aş fi vrut să remarc că, la această rectificare bugetară, Romanul a primit cei mai mulţi bani din judeţ. Când situaţia nu a fost favorabilă Romanului, s-a remarcat acest lucru”, a spus Ilie Boloca.

Comentarii

1 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu