duminică, 20 noiembrie 2016

1 + 1 = Style

O trăsătură importantă pe care o avem cu toții este că ne place să mixăm. De la muzică ♫ la emoții , totul este mai plăcut când sunt combinate două sau mai multe lucruri.
 De mica eram deosebit de atenta cu ce ma imbrac. Si destul de pretentioasa. Nu in sensul ca faceam nazuri pentru a obtine articole vestimentare apatinand cine stie carui brand de top (nici nu se punea problema in acea perioada!), ci cautam acea imbracaminte/incaltaminte de calitate, rezistenta, eleganta si extrem de comoda, care sa poata fi adaptata si combinata in asa fel incat, fara prea multe piese vestimentare sa pot sa ma imbrac cat mai mult timp si in cat mai multe conditii meteo posibile.
Stilul meu personal? Sa zicem casual/sport. Ceva lejer, comod, purtabil in atat la servici cat si in timpul liber, asa putin cum este. Trebuie sa tin cont de faptul ca sunt nevoita sa merg destul de mult intre diferite locatii, asa ca imbracamintea si incaltamintea trebuie sa fie lejera, comoda si rezistenta. In plus, tot ceea ce port la servici trebuie sa fie, totusi, suficient de decent si de elegant pentru a nu intra totusi in derizoriu.
Sa incercam sa conturam totusi o imagine de stil vestimentar folosind imaginea anumitor branduri clasice. Nu va fi o imagine fidela a stilului meu vestimentar, dar ma straduiesc sa ma apropii.
Sa incepem cu incaltamintea. Aici e destul de problematic. Port incaltaminte cu numar mic, ceva la limita dintre copii si adulti. Ce sa fac? Nu sunt obisnuita sa traiesc pe picior mare. Glumesc! Si totusi nu imi permit sa imi irosesc resursele pe ceva greu purtabil din toate punctele de vedere. Dincolo de faptul ca am piciorul mic si gasesc destul de greu incaltamintea potrivita, sau poate tocmai de aceea, trebuie sa am alegeri pe masura. Important este sa gasesc intotdeauna ceva extrem de comod, care sa imi sustina piciorul si sa nu il oboseasca, chiar si in special in conditiile in care picioarele sunt extrem de solicitate de mersul indelungat si de statul prelungit in picioare, adesea in pozitii oarecum incomode. In plus trebuie sa tin cont ca suport mai greu temperaturile scazute, asa ca in sezonul rece incaltamintea trebuie sa fie si suficient de calduroasa si sa ofere stabilitate piciorului in timpul mersului pe zapada si polei. Ca atare, brandul Timberland ar putea fi alegerea ideala.
Ca vestimentatie, as alege un brand clasic si cu traditie, asa cum este Levi's. Imbracamintea poate imbina stilul clasic, elegant, cu stilul casual/sport, extrem de comod. Materialele de calitate, elegante si trainice, si finisajele impecabile dau o nota distinctiva celui ce le poarta. Sa tinem cont de varietatea deosebita a pieselor de vestimentatie, a modelelor si a culorilor, ce pot fi alese a fi purtate de persoane cu aluri corporale diferite si cu gusturi distincte, astfel ca tinuta sa fie impecabila chiar si cand este extrem de comoda. Si nu in ultimul rand pot spune ca acest brand mi-a marcat copilaria si m-a facut sa visez la ziua cand voi putea purta oricand un obiect de vestimentatie purtand marca Levi's.
Articol scris pentru SuperBlog 2016


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu