luni, 28 noiembrie 2016

Laurenţiu Dan Leoreanu – „Luptăm împreună şi câştigăm împreună - pentru comunitate, pentru copiii noştri, pentru părinţii noştri!”

Laurenţiu Dan Leoreanu – „Luptăm împreună şi câştigăm împreună - pentru comunitate, pentru copiii noştri, pentru părinţii noştri!”

poza stire leoreanu luptamDeşi campania electorală capătă de prea multe ori accente tensionate, unii candidaţi nu uită că sunt oameni, că iubesc şi trăiesc alături de comunitatea pe care o reprezintă sau îşi doresc să o reprezinte. Mesajul primarului municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, publicat pe pagina sa oficială, se ancorează la sufletul şi spiritul romaşcan, arâtând că nu este totul despre cinism, iluzii, premisiuni mai mult sau mai puţin credibile. Oamenii trebuie să aleagă în mod inteligent, dar şi cu inima deschisă!
„Cunosc foarte bine ceea ce denumim Ţinutul Romanului, locul pe care cu toţii îl iubim atât de mult, locul copilăriei şi al dorului nostru! E locul în care am învăţat valoarea omului şi a vieţii! E locul pentru care îmi voi vărsa şi ultimul strop de energie, pentru toţi romaşcanii şi pentru viitorul spiritului cetăţii muşatine!
Cunosc realitatea profundă a acestei zone, direct, trăind, simţind oamenii locului, dar şi din relaţiile pe care le am inter-instituţional cu primarii din zonă. Proiectul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan” a fost pornit de către mine în sensul acutei nevoi de dezvoltare a zonei.
Este proiectul prin care am încercat racordarea Romanului şi a comunelor din jurul Romanului într-o entitate capapilă de a accesa fonduri europene la un nivel superior şi de a fi o forţă în a cere mai mult guvernanţilor, pentru a oferi mai mult tuturor cetăţenilor.
Municipiul Roman şi întreaga zonă merită o mai bună reprezentare a intereselor în Parlamentul României şi în faţa Guvernului. Consider că am experienţa necesară în a prezenta ferm, clar şi eficient nevoile şi priorităţile acestor comunităţi, iar activitatea mea ca edil al municipiului Roman este cartea mea de vizită, este ceea ce mă recomandă în acest demers.
Sunt un om demn şi care nu se îndoaie în faţa greului şi presiunilor, pentru că nu mă reprezint doar pe mine şi numele Leoreanu, ci mai mult decât orice reprezint ideea de ROMAŞCAN, iar cei ce-mi sunt concetăţeni sunt oameni drepţi şi puternici, care au stat cu pieptul în faţă mereu în istorie!
Ţinutul Romanului , municipiul şi comunele din zonă, oamenii locului - merită mai mult din partea decidenţilor şi eu cred că împreună vom fi mai mult, aşa cum am fost mai mult de fiecare dată când v-am cerut să luptăm împreună! Luptăm împreună şi câştigăm împreuna - pentru comunitate, pentru copii noştri, pentru părinţii noştri!” – Laurenţiu Dan Leoreanu, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor.
Laurențiu Dan Leoreanu – candidat PNL Neamț pentru Camera Deputaților

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu