miercuri, 23 noiembrie 2016

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Scorpion

23 Noi 2016 - 13:15
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Scorpion pixabay.com




Horoscopul iubirii pentru Scorpioni pe 2017 spune că Neptun va fi în sectorul dragostei. Neptun este planeta iluziei, a idealismului şi poate fi înșelătoare în cazul în care porţi „ochelari de cal” atunci când iubeşti. Casa a cincea, în care tranzitează Neptun, este casa dragostei, romantismului şi creativităţii.
Vei avea mereu nevoie de afecţiune şi vei fi în căutarea iubirii perfecte. Acest lucru ar putea pune persoana iubită într-o poziție dificilă în cazul în care el / ea nu se ridică la înălţimea aşteptărilor tale şi nu se comportă ca o eroină dintr-un roman de dragoste. Dacă eşti în căutarea relaţiei perfecte sau a partenerului perfect, pregăteşte-te să fii dezamăgit. Aşa ceva nu există.
Cât timp Neptun este prezent, este recomandat să îţi acorzi mai multă atenţie, decât să iroseşti energia pe lucrurile din afara ta.
Ocupă-te de ceva de care eşti pasionat şi îţi face plăcere. Dacă ești un artist, muzician, designer, scriitor sau poet, încarcă-te cu bucuria şi plăcerea de a face activităţi care îţi hrănesc sufletul. Te-ai îndepărtat de realitate şi nu mai descoperi bucuria lucrurilor mărunte care fac viaţa mai frumoasă.  Aminteşte-ţi, Scorpionule, că nu banii ne fac fericiți. Pot înlătura stresul și pot aduce un sentiment de siguranță și securitate, dar lucrurile care ne fac cu adevărat fericiţi, nu pot fi cumpărate cu bani.
Dacă ai copiii, urmăreşte-i îndeaproape. Se schimbă şi cresc foarte rapid. Oferă-le spaţiu şi intimitate, dar fără ca ei să observe şi asigură-te că nu au probleme cu drogurile, sexul sau alcoolul. Conştientizează că ei încearcă acum să-şi găsească identitatea, dar pot face asta urmând orbește grupurile care ei cred că sunt cool.
Predicţiile pentru 2017 sunt îmbucurătoare în ceea ce priveşte călătoriile, în special cele pe distanțe lungi, care, cel mai probabil, le vei face pe parcursul ultimelor trei luni ale anului.
În consecinţă, asigură-te că ai toate actele valabile şi că pașaportul este actualizat. Există un loc după care ai tânjit întotdeauna să te duci să-l vezi? Anul următor va fi poarta ta către a explora o lume mai mare, mai dinamică, chiar dacă nu poţi face nimic de pe acum, poate doar să rezervi bilete de avion şi să-ţi stabileşti un itinerariu. Curiozitatea intelectuală va fi satisfăcută cercetând țări îndepărtate, dar cel mai mult te vei bucura de comunicarea cu străinii. Ia în considerare faptul că poţi găsi pe cineva on-line cu care să împarţi toate aceste experienţe, sau, că te vei apropia foarte mult de o persoană din locurile pe care le vizitezi.
Citeşte şi:
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Balanţă

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Fecioară

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Leu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu