vineri, 11 noiembrie 2016

„Laurențiu Leoreanu, în anii din urmă, și-a asumat multe riscuri! De aceea orașul arată așa cum este acum!”

„Laurențiu Leoreanu, în anii din urmă, și-a asumat multe riscuri! De aceea orașul arată așa cum este acum!”

poza stire leoreanu zicereOferind detalii despre realizarea unor investiții din municipiul Roman, în special despre realizarea sensului giratoriu de la Dedeman – Poarta Nord, primarul municipiului Roman a spus că lucrările ar fi putut începe din acest an, fără finanțare asigurată, dar era un risc.
Pentru realizarea sensului giratoriu am aprobat cumpărarea unui teren de 200 mp, de la Cordun, o suprafață mică dar parte a investiției.
CL Cordun a aprobat vânzarea către noi, s-au făcut toate demersurile și pe 9 noiembrie, vom semna, ceea ce înseamnă că până vineri, 10 noiembrie, vom trimite contractul către Ministerul Dezvoltării.
Banii alocați de minister sunt trecuți în grilă pentru anul 2017, anul acest nu se alocau, eram prinși la investiții pentru anul următor.
Ce puteam face? Puteam începe lucrarea pe banii noștri dar am zis să nu o facem!
În anii din urmă, Leoreanu și-a asumat de multe ori, multe riscuri! De asta orașul a mers în ritmul acesta! Legea s-a restrâns foarte mult iar în momentul de față nu mai dorește nimeni să-și asume riscuri!
Atunci începeam, găseam o bucată de finanțare, mergeam mai departe și împingeam!
În loc să mergem cu un șantier, două, câte și-ar permite Romanul pe an, mergeam cu șapte sau 10 șantiere. De aceea fost și dezvoltarea aceasta rapidă dar să știți că nu sunt mulți oameni dispuși să riște, să se sacrifice, așa cum a făcut-o Laurențiu Leoreanu.
Să țineți minte chestia asta și o să se dovedească în viitor! Nu este simplu să gestionezi o comunitate”, a precizat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu