luni, 14 noiembrie 2016

(P) Fii un șef imposibil... de uitat! De Sărbători, oferă Ticket Cadou® și Compliments® card angajaților tăi!

14 Noi 2016 - 09:57

În apropierea Sărbătorilor de iarnă, apare dilema cadourilor pe care le vei oferi colegilor de birou. Îți dorești să le răsplătești eforturile, însă vrei să le dăruiești și un cadou memorabil, care să-i bucure.
Dacă te-ai plictisit și tu de tradiționalul coș cu cozonac și vin și vrei ca anul acesta să-ți surprinzi plăcut colegii, dăruiește-le un cadou elegant și ușor de personalizat. Cardul Compliments® și tichetul cadou Ticket Cadou® de la Edenred sunt soluțiile perfecte, pentru că vin la pachet cu posibilitatea de a îndeplini orice dorință.
Și pentru că o bucurie nu vine niciodată neînsoțită, prin oferirea cardului Compliments® sau a tichetelor de cadouri Ticket Cadou®, îți dăruiești și ție un binemeritat cadou, pentru că ai parte de beneficii și avantaje relaxante. Sumele acordate în limita a 150 lei/ beneficiar/eveniment sunt deductibile și scutite de taxe și impozite sociale, iar anul acesta s-a eliminat și impozitul de 16% pe venit, la nivel de angajat. Mai mult, limita de deductibilitate a crescut de la 2% la 5% pentru cheltuielile sociale cu tichete și carduri cadou.

Cardurile Compliments® sunt carduri preplătite emise de Edenred Romania și dezvoltate sub licența Mastercard. Acestea funcționează similar cu cardurile bancare, doar că nu permit retrageri de numerar. Neavând un cont bancar asociat, ele au în plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

În plus, tichetele și cardurile cadou emise de Edenred sunt acceptate în cea mai mare și variată rețea de comercianți parteneri.
Dar ce-ai zice dacă ai avea chiar mai mult de câștigat?
Comandă carduri și tichete cadou pentru angajații tăi până pe 15 decembrie și intri automat în Tombola pentru unul dintre cele 4 weekend-uri la Paris!
Încă mai stai pe gânduri?
Află mai multe despre avantajele soluțiilor Compliments® și Ticket Cadou®!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu