sâmbătă, 19 noiembrie 2016

3 zodii de barbati care iti fac praf inima!


3 zodii de barbati care iti fac praf inima!
Dragostea nu pare facuta pentru toata lumea. Unii nativi sunt atat de plini de ei incat rar se arata dispusi sa ofere dragoste cu tot sufletul. Mai rau, isi si bat joc de cei care isi pun sufletul pe tava pentru ei.

Iata cele 3 zodii de care trebuie sa te feresti daca vrei sa nu ai de suferit in dragoste:

Capricorn

Nativul acestei zodii pare ca are inima de piatra. E rece, dur si nu prea stie sa iubeasca. Nici sa daruiasca si nici sa primeasca iubire. Si nu doar ca nu ofera afectiune, dar trateaza relatiile cu dispret si fuge cat poate de mult poate de ele. Iar atunci cand are parte de una, incearca sa se implice cat mai putin posibil si asta intrucat nu stie sa faca diferenta intre scopurile financiare comune ale unui cuplu si dragoste. Capricornul e genul de persoana care isi sfideaza partenerul de viata, asa ca mare atentie!

Leu

Leul se bate cu pumnii in piept ca e mare iubaret, dar in realitate se iubeste doar pe sine. Pentru ca e narcisist din fire, cauta doar acele persoane dispuse sa il complimenteze de dimineata pana seara. Si nici pe acelea nu pun mare pret si exista riscul mare sa le faca sa sufere. Pentru ca el e autosuficient. Nu conteaza prea mult pentru el cat de mult tine cineva la el. Nu se implica niciodata pana la ultima picatura si chiar il dispretuieste pe cel care o face. Insala cu usurinta si la fel de usor si fara regrete se si desparte de partener.

Berbec

Ai putea crede faptul ca Berbecul este un partener ideal, pentru ca e plin de viata si comunicativ. Culmea, e partenerul ideal pentru relatiile extraconjugale. E unul dintre cei care isi face cel mai adesea partenera sa sufere si nu are niciun fel de prejudecati din acest motiv. E atat de incapatanat, incat ajunge usor sa isi dezamageasca persoana iubita. In cazul lui, focul pasiunii se cam stinge dupa ce isi castiga partenera, fiind mai atras de lupta in sine decat de finalitatea ei. Calca apoi in picioare tot ceea ce a dobandit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu