duminică, 20 noiembrie 2016

Mugur Cozmaciuc: ”PSD trebuie să plece în istorie!”

Mugur Cozmaciuc: ”PSD trebuie să plece în istorie!”

poza stire pnl lansare 1Aproape 1000 de nemțeni au participat, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile parlamentare. Interesul mare al nemțenilor a fost justificat de prezența președintelui PNL Alina Gorghiu, aflată într-un turneu în regiune.
Doamna Gorghiu a fost însoțită de coordonatorul campaniei electorale a PNL, Gheorghe Falcă, de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur și de mai mulți lideri liberali din județele vecine.
Trebuie să schimbăm modul de a face politică și putem face acest lucru, dacă ținem cont de rețeta de succes liberală. Primul ingredient este echipa. Cea de la Neamț este compusă din oameni de excepție, de care trebuie să fiți mândri că vă vor reprezenta în Parlament. Nu pot să nu vă laud pe voi, nemțenilor, oamenii care au adus bucuria pe chipul tuturor, oamenii care au adus entuziasmul în Neamț și cei care vor da rezultatul potrivit, astfel încât PNL să se afle în centrul guvernării. Am nevoie, însă, să vă văd pe toți mobilizați: Piatra Neamț, Roman și celelalte orașe și comune din județ. Fiecare trebuie să aducă un plus. Pornim din 37 de procente la alegerile locale și vreau să văd cum PNL Neamț câștigă 40 de procente la generale, pentru că puteți”, a spus președintele PNL, Alina Gorghiu, în aplauzele participanților. poza stire pnl lansare 2
La rândul său liderul liberalilor nemțeni, Mugur Cozmaciuc a amintit că PNL înregistrat deja o serie de victorii importante împotriva PSD, dintre care, cea mai importantă este aceea de la prezidențalele din 2014 când reprezentantul PNL, Klaus Iohannis l-a învins la scor pe Victor Ponta:
Ceea ce facem noi astăzi aici nu vreau să fie noi pentru noi, ci noi pentru cei care sunt afară și așteaptă să ne voteze pe 11 decembrie de aceea noi, astăzi, trebuie să transmitem un mesaj. De aici, din Neamț, de aici din Moldova, PSD trebuie să plece în istorie. La fel cum au plecat în istorie Ion Iliescu și mineriada, așa și PSD-ul actual trebuie să rămână în istorie. Noi suntem cei care pot face acest lucru, suntem cei care trebuie să le spunem tuturor, fără frică: PSD-ul pică! Împreună am câștigat ceea ce avem, împreună putem câștiga, împreună trebuie să continuăm. noi, cei care candidăm, la fel ca și colegii noștri care sunt deja aleși – primari, consilieri locali și județeni – trebuie să fim garanții că ne vom respecta cuvântul și vom duce la îndeplinire tot ce ne-am propus”, a punctat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc
poza stire pnl lansare 3Primarul Municipiului Roman, candidat la camera deputaților, a transmis un mesaj de unitate și de forță, soluția pentru ca PNL-ul să câștige alegerile generale , iar România să intre pe drumul dezvoltării.
Îmi doresc ca astăzi să încheiem cu tranziția care durează de aproape 30 de ani și să intram hotărâți pe drumul dezvoltări , iar noi, cei de aici, să fim garanții dezvoltării. Adversarii noști vin cu tot felul de mesaje subversive, încearcă să ne dezbine, dar nu vor reuși și asta pentru că suntem uniți, lucrăm drept, corect și cu onestitate și umăr lângă umăr vom învinge. Vor încerca mulți să vă spună că visul nostru nu e de actualitate, că obiectivele noastre nu se pot realiza, dar nu uitați că nimeni nu ne poate fura visul, mintea și inima. Merită să luptăm pentru obiectivul nostru indiferent de obstacolele pe care le întâlnim.
Suntem o forță, suntem puternici, suntem împreună și putem câștiga. PNL poate câștiga în Neamț. Eu cred că la aceste alegeri, diferența o va face Moldova. Aceste alegeri sunt o confirmare a ceea ce s-a întâmplat în vară. Am muncit, am luptat împreună și am câștigat, este timpul să confirmăm. Trebuie să facem din Roman și din Neamț o forță! Partidul Social Democrat trebuie împiedicat să ajungă la guvernare pentru că vremea PSD-ului și a nedreptăților a trecut! Dumnezeu să ne ajute! Roman înainte, Neamț înainte, Moldova înainte, România înainte, cu o guvernare PNL dreaptă, onestă și către cetățean”, a încheiat primarul Laurențiu Leoreanu.
Comunicat de presă al PNL Neamț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu