luni, 21 noiembrie 2016

Sorin Dumitru Cazan: „Românii au dreptul să-și simtă protejate integritatea fizică, familia și bunurile!”

Sorin Dumitru Cazan: „Românii au dreptul să-și simtă protejate integritatea fizică, familia și bunurile!”

poza stire sorin cazan infractionalitateRata infracționalității reprezintă o modalitate de a judeca nivelul de trai şi o grilă la care este supusă orice ţară. România se confruntă cu probleme serioase la acest capitol, lipsurile provenind din criza morală, dar fiind încurajate şi de criză economică şi de prăbuşirea nivelului de trai.
Partidul România Unită propune mobilizarea în jurul unor idealuri comune care înseamnă revenirea la o stare de normalitate.
Siguranţa cetăţenilor înseamnă ceva normal într-un stat civilizat, iar România trebuie să ia măsuri pentru normalizarea din acest punct de vedere.
Românii au dreptul să-şi simtă protejate integritatea fizică, familia şi bunurile. Tot ce înseamnă avut sau siguranţă personală trebuie puse sub protecţia reală, nu doar declarativă, a legii.
Proprietatea de orice fel, garantată prin Constituţie, trebuie asigurată în mod real.
Nivelul de trai al unei naţiuni nu se calculează doar în PIB-ul pe cap de locuitor, ci şi în siguranţa pe care o are orice cetăţean, indiferent de nivelul veniturilor, că rodul eforturilor sale nu îi vor fi spoliate.
România a devenit în ultimii ani o ţară cu probleme pentru cetăţeni în ceea ce priveşte siguranţa. Nimic nu loveşte mai mult în curajul unei naţiuni decât frica permanentă, nesiguranţa, teama și frica de a ieși pe stradă sau lipsă de siguranță pentru locuinţe, autovehicule sau alte bunuri.
Un stat normal nu poate permite cetăţenilor săi să trăiască în spaime de acest fel, pentru că acest gen de drame duc într-o singură direcție: disoluţia statului.
Investiţiile în ordinea şi siguranţa publică sunt necesare pentru ca românii să se simtă protejaţi. Statul le datorează cetățenilor săi acest lucru în contul taxelor şi impozitelor plătite de contribuabili.
Sorin Dumitru Cazan – candidat PRU Neamț pentru Camera Deputaților

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu