miercuri, 23 noiembrie 2016

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Berbec

23 Noi 2016 - 13:17
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Berbec pixabay.com




Vei fi foarte conștient de dinamica relaţiilor dintre tine și ceilalți, mai ales din momentul în care Soarele intră pe data de 20 martie 2017. Luna în care eşti sărbătorit ar trebui să te prindă conştientizând nevoile unei relaţii de iubire și modalităţile de a le îndeplini.
Te-ai maturizat şi acest lucru se va reflecta în modul în care o să comunici cu partenerii. Rezultatul? Vei trece printr-o perioadă de deschidere, de sinceritate unul faţă de celălalt şi dorinţă de a atinge obiectivele stabilite cu ceva timp în urmă. Colaborarea dintre voi doi vă va aduce succes pe toate planurile. Ai grijă să nu răneşti sentimentele persoanei dragi, chiar dacă nu ai avut această intenţie. Când iubeşti pe cineva, ai puterea de a-i face rău, dar şi tu poţi fi rănit, la rândul tău. Ţine numai de tine dacă vei abuza de această putere.
Horoscopul iubirii pentru Berbeci mai spune că cel mai mare tranzit al anului se va întâmpla când Jupiter intră în casa ta de iubire şi relaţii pe termen lung. Jupiter va rămâne aici timp de 9 luni, iar în acest timp vei avea multe oportunități de a explora tot felul de relaţii. Dacă eşti în căutarea unui partener de afaceri, este foarte probabil ca Jupiter să trimită pe cineva care se potrivește perfect proiectului pe care doreşti să îl demarezi. Pentru cei mai mulți dintre noi, termenul de "partener" ne trimite cu gândul la relaţiile amoroase, dar cu toate astea, Berbecii îşi concentrează atenţia asupra altor semnificaţii.
Dacă eşti singur și cauţi pe cineva pe care să te poţi baza la bine şi la rău, astrele prezic faptul că 2017 este cea mai bună oportunitate pentru următorii 12 ani, pentru a găsi pe cineva special. Doar aminteşte-ţi că Jupiter nu este un fel de Moș Crăciun, care oferă ceea ce ne dorim, fără a face nici un fel de efort propriu. El promite că lucrurile vor fi mai ușoare într-o anumită zonă, într-un anumit moment, dar stă în puterea ta de a obţine tot ceea ce îţi doreşti. Așa că, pentru o relaţie pe termen lung, nu sta în casă, aşteptând ca cineva să intre pe uşă. Ia tu inţiativa să-l găseşti.
Berbecii aflaţi deja într-o relație, pot lua decizia de a trece la nivelul următor, să-şi ia un angajament mai mare și permanent, în timp ce alţii vor putea găsi idei pentru reconsolidarea relaţiei, prin îndeplinirea unei dorinţe comune, muncind cot la cot. Desigur, Jupiter nu poate garanta că totul va merge bine și, dacă lucrurile au mers prost la un moment dat, sau vor duce într-o direcţie greşită, nu te poți aștepta ca altcineva să le repare.
De asemenea, relația ta cu tine se va îmbunătăți în 2017, pentru că la urma urmei, este singura relaţie în care ne aflăm de când ne naştem până murim! Vei fi foarte fericit, prieteni, sau cunoştinţe îşi vor arăta recunoştinţa şi sentimentele faţă de tine, iar pe plan profesional, vei mai urca o treaptă către jobul visat.
Citeşte şi:
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Taur

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Gemeni

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Capricorn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu