luni, 28 noiembrie 2016

Sportivii Clubului BAO Roman au confirmat din nou: 6 medalii de aur, 5 de argint și una de bronz

Sportivii Clubului BAO Roman au confirmat din nou: 6 medalii de aur, 5 de argint și una de bronz

poza clubul bao medaliiSala Sporturilor din municipiul Roman a găzduit, în perioada 26 - 27 noiembrie 2016, Campionatul Național de Co Vo Dao - arme tradiționale, Juniori și Seniori, ediția 2016.
Clubul Sportiv Bao Roman a participat cu un lot de 20 de sportivi și a obținut 12 medalii: 6 de aur, 5 de argint și 1 de bronz.
Actiunea s-a desfasurat sub egida Ministerului Tineretului si Sportului si a fost organizata de Federatia Romana de Arte Martiale - Compartimentul Qwan Ki Do si Clubul Sportiv Bao Roman in colaborare cu Primăria Roman. Activitatea a fost coordonata de Vicepresedintele Federatiei Romane de Arte Martiale si Director Tehnic al Compartimentului Qwan Ki Do, domnul Ovidiu Covaci centura neagra cu 7 Dang.
La invitația organizatorilor – Federația Română de Arte Marțiale și a președintelui Clubului Bao Roman, viceprimarul, domnul Lucian Ovidiu Micu a premiat sportivii câștigători.
Rezultatele sportivilor de la Clubul Bao Roman, la Campionatul Național de Co Vo Dao arme - arme tradiționale:
- 6 medalii de aur - Poeată Ștefan Valentin, Ioan Vladimir, Bandur Mihai Alexandru Giurgi Alexandru, Iordache Marius;
- 5 medalii de argint - Cozma Radu Mihai, Leahu Maria Cristina, Giurgi Alexandru, Bodogan Iulian, Iordache Marius, ;
- 1 medalie de bronz – Rățoi Liviu.
Au participat aproximativ 200 de sportivi pe cele doua probe, proba tehnica (Tao Quyen) si proba de lupta (Song Dau). Clubul Sportiv Bao Roman a participat cu 20 de sportivi si a obținut 12 medalii.
Următoarea acțiune la care intenționăm sa participam va fi Cupa internațională de la Botoșani, din perioada 3 - 4 decembrie. Competiția va fi rezervata copiilor intre 4 si 12 ani si juniorilor intre 13 - 17 ani”, a declarat Mihai Cristea, coordonatorul Clubului BAO Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu