joi, 24 noiembrie 2016

(P) GERUL a contribuit la cresterea vanzarilor de baterii auto. Cum poti evita cozile?

24 Noi 2016 - 16:49
Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, iar odata cu el, bateriile auto beneficiaza de o crestere majora a vanzarilor.
Odata cu scaderea temperaturilor din termometre, soferii din tara s-au confruntat cu dificultati in ceea ce priveste pornirea acumulatorilor auto.
Pe langa anvelopele de iarna, cumpararea antigelurilor sau a altor lichide auto, multi dintre soferi si-au indreptat atentia catre achizitionarea unor noi baterii auto cu ajutorul carora sa evite situatiile in care pot ramane pietoni.
Vestea ca iarna aceasta va fi una dintre cele mai geroase din ultimele decenii a facut ca magazinele cu baterii auto sa fie invadate de zeci de cumparatori dornici sa isi pregateasca din timp masinile pentru vremea rece care va veni. Dupa ore-n sir de stat la cozile infernale, clientii au fost multumiti de faptul ca au reusit sa cumpere un acumulator auto cu ajutorul caruia sa infrunte situatiile neprevazute si neplacute.
Insa, pe multi dintre cei care nu au reusit sa isi cumpere o noua baterie pentru masina ii sperie gandul statului la cozile interminabile.
„Este o adevarata provocare sa stai zeci de minute pentru a achizitiona o baterie auto si, cu toate acestea, suntem nevoiti sa ne asteptam randul. Doar asa, ne putem echipa din timp masina pentru iarna”, a declarat unul dintre soferi.
Nici comerciantii nu s-au asteptat la o asemenea avalansa de cumparatori, ei mentionand ca numarul vazarilor a crescut in aceasta luna cu 50%  mai mult fata de aceeasi  perioada a anului trecut.
Acum, exista solutii chiar si pentru a evita o astfel de neplacere.
Nu aveti rabdare sa stati la coada?Specialistii au gasit solutia!

Pentru ca iarna magazinele cu piese auto sunt pline de soferi nerabdatori, specialistii in baterii auto de la Neobat.ro s-au gandit sa rezolve aceasta problema eliminand din start ideea de a sta la coada in magazin. Cum? Prin comanda online sau prin comanda telefonica.
 Alegeti bateria auto care se potriveste masinii dumneavoastra si o puteti primi in doar 60 de minute de la efectuarea comenzii, in functie de stocul disponibil. Este important sa stiti ca trebuie sa comandati bateria pana la ora 18 de luni pana duminica. Deci aveti destul timp sa zaboviti pe site si sa alegeti bateria care se potriveste masinii dumneavoastra.
Astfel, evitati cozile insuportabile si va bucurati de livrare gratuita daca locuiti in Bucuresti sau in Ilfov. Pentru celelalte zone din tara livrarea se face prin intermediul curierului rapid.
Daca va ganditi ca nu va descurcati sa va montati singuri bateria recent achizitionati, de astazi nu trebuie sa va mai ingrijorati! Specialistii au anticipat aceasta problema si vin in ajutorul clientilor lor cu servicii de montaj la domiciliu.
Practic, va bucurati de servicii complete la dumneavoastra acasa.
Suna bine, nu? Iata ca acum exista posibilitatea sa evitati cozile interminabile si insuportabile din la care ati tot stat in fiecare an.
Iarna aceasta este diferita si va bucurati de servicii complete la domiciliu dumneavoastra!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu