marți, 15 noiembrie 2016

Dan Manoliu – candidat PSD pentru Senatul României: „Doresc să fac mai bună viața romașcanilor!”

Dan Manoliu – candidat PSD pentru Senatul României: „Doresc să fac mai bună viața romașcanilor!”

poza stire manoliu„Sunt de 9 ani de consilier județean și aproape 4 ani am fost vicepreședinte al CJ Neamț. Îmi doresc o democrație stabilă, cu instituții care să respecte democrația și prevederile statului de drept. Îmi doresc ca românii să trăiască decent, să trăiască prosper. Cunosc foarte bine problemele județului, iar cei care mă cunosc pe mine știu foarte bine că mi-au plăcut mai mult faptele și mai puțin vorbele.
Prin activitatea mea politică și administrativă am încercat întotdeauna să aduc un plus pentru Roman; fie că aceasta a însemnat fonduri, proiecte sau investiții.
Am făcut totul alături de echipa PSD, echipă care a realizat că dezvoltarea județului e în strânsă legătură cu dezvoltarea comunităților. Iar Romanul e o comunitate foarte importantă. Îmi doresc ca orașul meu natal să fie o parte importantă a acestei țări. Îmi doresc, totodată, ca toate atuurile orașului să le putem prezenta în Parlament și să realizăm ceva pentru Roman.
Doresc să ajung în Senatul României pentru a face un pic mai bună viața romașcanului; pentru a ajuta la crearea locurilor de muncă, la salarizare decentă, la servicii medicale de calitate.
Vreau un sistem de învățământ care să asigure copiilor noștri nu doar diplome, ci și pregătirea necesară abordării unei meserii, a unei profesii. Vreau tineri implicați, care să rămână acasă. Îmi doresc din tot sufletul ca bunicii noștri să se bucure de bătrânețe, să se bucure de nepoți fără grija medicamentelor sau a pâinii pentru ziua următoare. Și mai vreau să vin mereu acasă cu fruntea sus.
Eu îndrăznesc să cred în România! Îndrăzniți și voi să credeți în România, împreună cu noi!​” – Dan Manoliu
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu