miercuri, 23 noiembrie 2016

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Săgetător

23 Noi 2016 - 13:15
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Săgetător wikipedia




Horoscopul dragostei pentru 2017 subliniază faptul că ar trebui să aştepţi şi să fii precaut dacă iubeşti pe cineva. Promisiunile pot fi schimbate sau nu vor fi respectate, aşa că nu îţi seta inima prea repede pe cineva. Oamenii nu sunt ceea ce par, sau ceea ce ai sperat tu să fie.
Pentru unii dintre voi, s-ar putea să vă simţiti foarte romantici şi să căutaţi emoţia prin intermediul unor aventuri. Nu-ţi crea o grămadă de probleme prin punerea pe tavă a sentimentelor şi nu te deschide complet oricui. Uranus, prezent în cea de-a cincea casă a creativităţii, te va duce printr-un carusel de escapade romantice şi fericite. Nu te aştepta ca vreuna dintre ele să dureze şi să se transforme în ceva permanent. Doar distrează-te, Săgetătorule!
În timpul tranziţiei planetei Urasnus, ai putea dezvolta noi talente sau ai putea descoperi că ai o înclinaţie către artă. Ia tot ce-i mai bun din filme, vizionează cât mai multe ecranizări, clipuri video şi tot ce are legătură cu camerele video şi cinematografia. Poţi deveni un critic sau un expert în dans, muzică, arte sau literatură. Fii încrezător şi bucură-te de ce îţi oferă viaţa. Ai grijă să nu încalci legile şi să dai de necaz.
Sexul opus te va găsi foarte fermecător şi chipeş. În consecinţă, vei flirta foarte mult în acest an.
Jupiter va tranzita cea de-a unsprezecea casă şi ar trebui să cunoşti paşii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să obţii potenţialul maxim pe care îl poate oferi. Cel puţin, ar trebui să te aducă în contact cu prietenii influenți, de succes şi care au calatorit mult, care pot fi în măsură să te ajute, sau cel puțin să îţi ofere un suport emoţional. Dacă eşti în căutarea unui tovarăș de drum, sau a unei persoane cu care să împărtășeşti experiențe noi, atunci Jupiter îţi poate livra amicul perfect. Doar să fii conștienți de faptul că aceasta este casa prieteniei şi nu casa romantismului. Consideră acest lucru ca o oportunitate de a explora toate tipurile de conexiuni pentru că, până la urmă, toate conexiunile sunt bazate pe dragoste.
Așa că, Săgetătorule, dacă eşti în căutarea dragostei în 2017, atunci sfatul meu pentru tine pentru acest an este să te concentrezi pe distracție și să stai cu cei în prezenţa cărora te simţi cel mai bine, pentru că iubirea te va găsi ea în cele din urmă.
Citeşte şi:
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Scorpion

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Balanţă

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Fecioară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu