luni, 8 mai 2017

4 zodii cu ursitoare generoase

În tradiția populară, fiecare copil își primește destinul de la o ursitoare. Se spune că, în prima săptămână de la naștere, copiii întâlnesc aceste zâne la miez de noapte și află de la acestea ce soartă îi așteaptă. Numărul ursitoarelor variază în funcție de regiune, însă cei mai mulți oameni afirmă că sunt 3: Ursitoarea cea Mare, care îi spune copilului cum va fi în viață, Ursitoarea cea Mijlocie, care îi spune copilului de necazurile cu care se va confrunta de-a lungul vieții, și Ursitoarea cea Mică (Destinul), ce îi urează copilului numai de bine.
Unele persoane au parte de mai multe urări de bine la naștere, iar altele de mai puține. Acest lucru se întâmplă și în cazul zodiilor. Anumite zodii au parte urări mărețe, pe când celorlalte le este prevestit un destin trist și cu multe obstacole. În horoscopul nostru, doar 4 zodii au parte de ursitoare generoase. Aceste 4 semne zodiacale sunt înzestrate încă din prima săptămâna de viață cu destine mărețe și cu noroc pe toate planurile.
femeie in natura

Iată care sunt cele 4 zodii cu ursitoare generoase!

Gemeni

La tine lucrurile au fost clare încă de la naștere, iar ursitoarele ți-au oferit un destin fericit. Vei reuși să faci orice îți propui în această viață și vei avea un trai bun. Totuși, cea mai mare satifacție a vieții va veni din partea prietenilor. Vei reuși să găsești niște persoane exact pe inima ta, care vor fi alături de tine la bine și la greu și cu care vei lega prietenii ce vor rezista până la adânci bătrâneți.

Rac

Încă de la naștere, Ursitoarea cea Mică ți-a prevestit o soartă fericită și împlinită. De mic copil ai crescut într-o familie iubitoare și protectoare, iar acest lucru nu se va schimba nici după ce vei te vei căsători. Vei avea parte de un soț iubitor, care te va trata ca pe o regină și te va respecta. Nu vei ști niciodată ce înseamnă tristețea, iar familia pe care o vei întemeia cu acest bărbat îți va oferi mari satisfacții sufletești.
femeie care tine degetele incrucisate

Balanță

Prima săptămâna de viață nu a fost tocmai una fericită pentru tine. Ursitoarea cea Mijlocie ți-a spus că te vei confrunta cu multe obstacole de-a lungul vieții pentru a-ți obține țelurile și a-ți îndeplini visurile. Totuși, cea mai mică dintre surori a strecurat puțin mai mult praf norocos în urările sale și ți-a spus că vei fi o persoană de succes, care va reuși să fie cine își dorește. Ai avut parte de o ursitoare generoasă, iar acest lucru îți va aduce, mai devreme sau mai târziu, o carieră strălucită.

Vărsător

Deși nimeni nu te ia în serios atunci când le spui de planurile tale mărețe, află că Ursitoarea cea Mare nu te-a mințit atunci când ți-a spus că vei fi ca un magnet pentru bani. Istețimea ta te va ajuta să scoți bani chiar și din piatră seacă. Totuși, acest lucru îți va aduce și foarte mulți dușmani, iar necazurile nu vor înceta să apară. Încearcă să stai departe de persoanele care îți vor răul și alege-ți cu atenție prietenii.
Te numeri și tu printre zodiile binecuvântate la naștere?
Surse foto: IStock

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu